Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 серпня 2020, 13:16

Креді Агріколь Банк серед одинадцяти найнадійніших банків у рейтингу бізнес-порталу «Mind»

Креді Агріколь Банк серед одинадцяти найнадійніших банків в рейтингу від бізнес-порталу «Mind» за результатами першого півріччя 2020 року. Рівень життєздатності банку оцінений як «стабільний», що вказує на високу здатність банку вистояти в кризові часи. До рейтингу увійшли учасники українського ринку, ринкова частка яких перевищує 0,2% від усіх платоспроможних банків.

При формуванні загальної оцінки банку бізнес-портал «Mind» враховує такі показники як достатність капіталу, ліквідність, якість кредитного портфеля, рентабельність, рівень підтримки акціонерів, безперебійність виплат, ризик відкритої валютної позиції та системне значення банку. Фактори фінансової стійкості розраховані на основі офіційної фінансової звітності банків.

Надійність, стабільність та бездоганна репутація Креді Агріколь Банку підтверджується також низкою інших відзнак: банк в трійці найбільш фінансово стійких установ за версією порталу «Мінфін» та сьомий в загальному рейтингу «50 провідних банків України» за версією інформаційного агентства «Фінансовий клуб». Банк працює на українському ринку вже 27 років та посідає десяте місце за розміром активів згідно з даними НБУ на червень 2020 року. Надає повний спектр послуг роздрібним клієнтам та бізнесу навіть в складних умовах в період пандемічної кризи.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися