Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 серпня 2020, 13:03

UnexSmart: дебетова карта на кожен день

Скільки у вас карток у гаманці? Дисконтних, візитних та банківських. Як свідчить статистика, українець має від 3 до 46 часто уживаних карток. Не обійшлося серед них і без банківських карток, якими користуємось щодня: зайшов у метро – оплатив, купив кави – оплатив, купив квитки у кіно – теж оплатив і список не має кінця.

(Фото надано Юнекс Банком)

Якщо ви не маєте потреби у вигляді фінансової подушки, яку може забезпечити кредитна картка, а шукаєте рішення на кожен день, то ваш варіант — дебетова карта.

Дебетова карта не має підводних каменів

Дебетова банківська карта більше виконує роль особистого рахунку: на неї перераховується заробітна плата чи пенсія, зберігаються гроші власника. Ця карта зручна для щоденного користування та без неї неможливо уявити сьогодення. Зараховуйте гроші, знімайте готівку, оплачуйте покупки в інтернеті і в магазинах чи переказуйте кошти на картки інших банків. Але гроші доступні лише у межах залишку на карті.

Саме на такий запит ми у Юнекс Банку створили UnexSmart – нову дебетову карту для щоденного використання. Час її створення припав на введення карантину, тому на створення корисних «фіч» часу було вдосталь.

Валютченко, Кешбеченкота тарифи карти

Що зміниться із ще однією картою в гаманці?

Розрахунки залишаться за вами, а от заощадження, вигода, відсутність комісій та кешбек– за новою картою. UnexSmart можна назвати дебетовою картою, що вміє робити життя комфортнішим, а розрахунки – вигідними.

Карта має 5 істотних переваг, а щоб краще з ними розумітися ми називали їх між собою вигаданими «іменами». Вони так і залишилися вже при виведенні карти на ринок:

  1. FreeUnexOnline – це безкоштовні операції для власників UnexSmart. У це складно повірити, але і поповнення карти, і зняття готівки з нею – безкоштовне. На цьому «free»-потенціал не закінчився: також доступні безкоштовні перекази на карти інших банків та безкоштовні оплати в додатку. Ви можете поповнити карту через касу банку, переказом з картки іншого банку або ж з терміналів інших платіжних систем та юзати собі спокійно власні гроші на картці.
  2. Кешбеченко – віртуальне ім’я офіційно підтвердженого найбільшого кешбеку в Україні. Щомісяця оновлюємо категорії кешбеку, власнику залишається лише обрати свою актуально категорію на місяць та отримати до 500 грн своїх витрат через 30 днів. Повертаємо від 5 до 25% на будь-які забаганки: готелі на літні подорожі, оплати в супермаркетах під час карантину та багато іншого.
  3. Відсоткіна — це про нарахування підвищеного відсотку (5% річних) на залишок від 5000 грн. Уявіть класичного працівника «білого комірця»: окуляри, охайна зачіска, теки та папірціу руках. Так ми собі і уявили цю перевагу, тому і маємо колоритну назву.
  4. Твоя комуналка – та сама комуналка, що чекає вашої оплати без комісії просто у власному смартфоні. Ми створили новий розділ додатку UnexBank, де ви можете сплатити за комунальні послуги (а також ТБ, мобільний зв’язок, страховку…) без КОМІСІЇ. До кінця серпня послуга безкоштовна для всіх клієнтів, а вже з 1 вересня – лише власникам UnexSmart.
  5. Валютченко – одне слово, що робить курс у додатку нижче, ніж у відділенні і забезпечує ваш обмін валют онлайн. Це не тільки більш безпечно та зручно, а ще й вигідніше – обмінювати валюту вдома на дивані.

Якщо ви вважали, що карта лише для витрат, то ми запевнимо в протилежному: вона для smart користування та отримання постійних бонусів.

Дебетова карта вже доступна для замовлення, а зробити це можна на сайті.

Коментарі - 1

+
0
Італій .
Італій .
17 серпня 2020, 13:36
#
15 гривен за смс
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися