Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 серпня 2020, 14:58

Український фонд стартапів запустив грантову навчальну програму

Український фонд стартапів запустив грантову спеціалізовану навчальну програму для засновників проєктів, яка підвищує їхню кваліфікацію і допомагає вдосконалити навички в розвитку бізнесу. Про це повідомила пресслужба Мінцифри у фейсбуці.

Український фонд стартапів запустив грантову спеціалізовану навчальну програму для засновників проєктів, яка підвищує їхню кваліфікацію і допомагає вдосконалити навички в розвитку бізнесу.
Фото: business-magazine.online

Скільки виділять стартапам

Державний фонд «Український фонд стартапів» (УФС) за підсумками сьомого і восьмого пітчів (презентація проєкту перед потенційними інвесторами), проведених 23 червня і 3 липня, прийняв рішення виділити $300 тисяч дев'яти українським стартапам.

Ознайомитися з деталями програми і подати заявку можна за посиланням.

Читайте також: 20 стартапів з українським корінням, які залучили інвестиції в коронакризу

Про Український фонд стартапів

Український фонд стартапів (УФС) - це державний фонд, заснований з ініціативи Кабінету міністрів.

Місія фонду - підтримувати інноваційні проекти та допомагати українським підприємцям створювати успішні глобальні компанії. Фонд надає гранти компаніям і фізичним особам-підприємцям на початкових стадіях їх розвитку (pre-seed і seed).

Читайте також: Журналісти з'ясували, що Amazon запозичує бізнес-ідеї у стартапів і витісняє їх з ринку

Раніше повідомлялося

  • Фонд фінансує стартапи на ранніх стадіях їх розвитку (pre-seed і seed): в сумі $ 25 000 - на стадії pre-seed і $ 50 000 - на стадії seed. Загалом один зростаючий стартап може отримати до $ 75 000.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися