Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 серпня 2020, 19:33

Головне за вівторок: рейтинг забудовників, легалізація ігор та хто купує українські ОВДП

Карантин і корона-криза хоча і завдали удару по будівельній галузі, але не зупинили її. У свіжому рейтингу забудовників Києва «Мінфін» підрахував, скільки нових будинків введено в експлуатацію в першій половині року і які компанії вийшли в лідери. І, що не менш важливо, ми з'ясували, які проблеми чекають на покупців новобудов.

Чесна реклама і калькулятори на сайтах. З вересня запрацюють нові вимоги до банків

Вимоги до розкриття банками інформації про послуги в рекламі і на сайтах запрацюють з 1 вересня 2020. Головна зміна, яка має відбутися на вебсайтах та в рекламі банків, – повинна з’явитись достовірна, правдива, актуальна та достатня за обсягом інформація про депозити та кредити, їх вартість, умови та ризики.

Експерти МЕРТ назвали, яким буде курс долара до кінця року

Середньорічний обмінний курс в 2020 році складе 27,00 грн / $. У попередньому консенсус-прогнозі за квітень 2020 року очікувалося, що курс складе 28,85 грн / $. Про це йдеться в консенсус-прогнозі Мінекономіки про вплив коронавируса на економіку і суспільство.

Хто купує українські ОВДП. У Міністерстві фінансів назвали географію інвесторів

Облігації зовнішньої державної позики України найбільшим попитом користуються у власників боргових паперів з США, Сполученого Королівства та країн Європейського Союзу.

Гральному бізнесу — бути. Зеленський дав добро на легалізацію

Закон про легалізацію грального бізнесу підписав глава держави Володимир Зеленський. Раніше документ схвалила спікер Верховної Ради Дмитро Разумков.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися