Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 серпня 2020, 14:51

Кредит може бути комфортним

Звичайно, жити з боргами не найкраще рішення. І якщо ситуація не критична, краще обходитися без кредитів. Наприклад, є речі, на які фінансові експерти не радять брати кредит. Це так звані «дурні кредити». Сюди входить техніка, дорогий одяг або подорожі, в загалому пасиви. Адже новий телефон або телевізор, куплені в кредит, обійдуться набагато дорожче, і в той же час вони не принесуть вам дохід.

Але є і «розумні кредити», коли ви залучаєте додаткові кошти для купівлі активів, які будуть стабільно приносити вам додатковий дохід або дозволять скоротити витрати. Подібна позика може бути вигідною. Саме про таке кредитування і хочеться поговорити.

В Україні існує багато способів отримати гроші в борг, але більшість людей не знають про них і розглядають тільки кредитування в банку, або позику у родичів і знайомих.

Так одним з недооцінених способів швидко отримати велику суму, є кредитування під заставу авто або нерухомості в заставному сервісі. На жаль, ця послуга викликає масу стереотипів, які в сучасному світі далекі від реальності.

По суті, кредитування під заставу майна — це угода, де застраховані як позичальник, так і інвестор. Позичальник розпоряджається кредитними коштами, але при цьому розуміє, що при порушенні своїх зобов'язань він буде змушений продати майно в рахунок погашення боргу. Інвестор же вкладає свої гроші, отримує прибуток у вигляді відсотків, і цілком логічно, що має намір отримати гроші назад. Тим більше, що мова йде про суми від 2000 $ до 100 000 $.

Коли ви платите за договором позики, ви не відчуваєте обмежень по вашому майну. Також інвестор нічого не може з ним зробити. Але в той же час, якщо позичальник перестає виконувати свої зобов'язання, він повинен розуміти, що суд може призначити вилучення і реалізацію автомобіля для погашення позики.

Таким чином кредитування під заставу майна є більш чесним і справедливим інструментом для обох сторін угоди. Звичайно все це працює при правильному оформленні договору і дотриманні всіх юридичних норм. Саме для цього й існують заставні сервіси.

В цьому напрямку провідною компанією є заставний сервіс Кронвест. Компанія працює з 2000 року і утримує позицію лідера протягом багатьох років. Філії заставного сервісу Кронвест представлені в багатьох великих містах України. Відділення компанії на сьогоднішній день відкриті в Києві, Харкові, Одесі, Дніпрі, Запоріжжі та Львові.

Кредит під заставу авто беруть в Cronvest

Заставний сервіс Кронвест формує цивілізований ринок послуг в сфері кредитування під заставу авто. Компанія своїм прикладом стирає стереотип про те, що це дуже дорого, ризиковано і незручно, показуючи, що подібне фінансування — це нормальний інструмент для бізнесу. І тут можна отримати гроші комфортно і безпечно.

Звичайно, хтось може сказати, що дана послуга не дешева, і почасти буде правий. Відсоткова ставка в Кронвест починається від 3% в місяць. Але, якщо врахувати швидкість і зручність отримання позики, то така ставка виявляється виправданою. Тим більше, що це найнижчі ставки в ніші.

Заставний сервіс Cronvest прикладає багато зусиль для поліпшення довіри до даної послуги і компанії в цілому. Нещодавно вони відзняли серію відеороликів, де керівники відділів відповіли на найпоширеніші питання і більш глибоко розкрили сутність послуги. Ці короткі відео показують, який довгий шлях пройшла компанія в процесі становлення заставного сервісу і розуміння клієнта.

З року в рік метою компанії було зробити процес видачі коштів під заставу авто ще більш швидким, зручним і доступним. Кронвест перші, хто запустили послугу «авто в ходу», коли можна отримати гроші і продовжувати користуватися своїм автомобілем. Ця програма кардинально змінила ринок заставного кредитування. Адже вона дала те, чого так не вистачало — прозорості та чесності взаємин.

Так клієнт зміг повністю контролювати свій автомобіль і бути впевненим, що його не обдурять.

Послуга позики під заставу авто — це зручно і просто. Людина може отримати за 1 годину до 80 відсотків вартості транспортного засобу, не переоформлюючи його на іншу особу, як це відбувається в автоломбарді.

Заставний сервіс Кронвест існує з 2000 року і протягом всього цього часу вибудовує якісний сервіс і розробляє лояльні умови, які зрозумілі з першої телефонної розмови. Всі угоди укладаються в присутності нотаріуса. Тут ви можете бути впевнені, що договір буде складений у відповідності з усіма нормами і правилами чинного законодавства України. І кожна сторона отримає те, про що домовлялися спочатку.

Сподіваємося, що у нас вийшло пролити світло на цю послугу і довести, що кредити бувають комфортними і безпечними. А отримати більш детальну інформацію про компанію ви можете на сайті заставного сервісу.

Коментарі - 4

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
11 серпня 2020, 16:29
#
Кронвест это старый Каштан 2000? 3% в месяц, т.е. 36 % в год, эффективная там 45%+. Комиссия за оформление?
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
11 серпня 2020, 20:04
#
И всего один час на оформление...

А сколько дней надо в вашем банке бегать с бумагами, чтобы оформить залоговый кредит...
+
0
bonv
bonv
11 серпня 2020, 21:41
#
Связываться с банками не следует только в двух случаях: когда у вас есть свои деньги; и когда своих денег у вас нет.
https://minfin.com.ua/blogs/bonv/126467/
+
0
SkrudjMacduck
SkrudjMacduck
12 серпня 2020, 9:16
#
Комфортний кредит, це коли його немає. На що ж таке свєрхприбильне можна взяти кредит під 36%? Є такі оборудки, наприклад торгувати біткоїном... але там можна заробити швидко і втратити ще швидше. Це явно не та діяльність, яку варто робити на кредитні гроші.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися