Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 серпня 2020, 11:56

Результати роботи UnexBank за перше півріччя 2020

Кажуть, що від цього року можна очікувати будь-чого: Юнекс Банк зіткнувся з пандемією вірусу, з віддаленою роботою, дистанційним режимом, необхідністю створення нових продуктів та послуг, масовим переходом у світ он-лайну, новими потребами та пропозиціями.

А ще – банк став сильнішим, більш пристосованим, мобільним та гнучким. Мова навіть не про банк, а про загальну команду – основу будь-якої діяльності і, тим паче, ефективної роботи.

У цей період Юнекс Банк не тільки не зупинився, а й підтвердив свій статус, отримавши:

  1. 1Сертифікат підтвердження надійності банківських вкладів Юнекс Банку на рівні «4+», тобто на рівні «Високої надійності» за оцінкою рейтингового агентства «ІВІ-Рейтинг» від 31.03.2020. Варто зазначити, що експертна оцінка була проведена саме на початку запровадження карантину, що не завадило підтвердженню репутації банку.
  2. 2Підтвердження рейтингу ще через 3 місяці — Сертифікат надійності банківських вкладів Юнекс Банку на рівні «Високої надійності» від 30.06.2020.
  3. 3Нагороду у номінації «Найкреативніша рекламна кампанія кредитної картки» від FinAwards. Це щорічна премія, яка шляхом голосування користувачів присуджується українським банкам у 15 номінаціях. Юанк виділився кампанією кредитної картки UnexCard та амбасадором Сашком.

Також Юнекс Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб і уповноважений на виплату пенсій та заробітних плат працівникам бюджетних установ.

Цифри не брешуть

Якщо експертна оцінка здається вам сумнівною, суб’єктивною чи недостатньо переконливою, то банк заготував для вас мову цифр станом на 31 червня 2020 року

Перше півріччя 2020 року Юнекс Банк закінчив з такими фінансовими показниками:

  • балансовий капітал – 271 млн грн;
  • обсяг залучених коштів клієнтів – 429 млн грн;
  • обсяг кредитного портфеля – 293 млн грн.

Події, що запам’ятались

Хронологія подій  у рамках Стратегії розвитку роздрібного напрямку:

  1. Юнекс Банк запровадив кредитні канікули раніше, ніж це анонсував НБУ. Банк розуміє, що фінансові труднощі не сприяють виплаті кредиту під час карантину, тому для зниження кредитного навантаження Unex Bank максимально швидко ввів програму реструктуризації кредитів.
  2. Створення чат-бота Сашка. Під час карантину потреба в мобільному банку зростала в геометричній прогресії, тому ми створили чат-бот, що допоміг би розібратися з банкінгом навіть бабусі.
  3. Юнекс Банк став одним з партнерів Національного банку України у важливій місії – навчання населення протидії шахраям у кампанії #ШахрайГудбай. Найпопулярнішим методом шахрайства з платіжними картками є соціальна інженерія –люди самі переказують гроші аферистам або розкривають їм дані своїх карток. Ось тут і розривається головна мета – максимально поширити інформацію протидії та попередження оманливих дій.
  4. Виведено на ринок нову дебетову карту UnexSmart, де кожна нова функція – це новий персонаж. Так з’явилися Кешбещенко, Відсоткіна та ще 3 персонажі, з якими можна познайомитися на сайті. Якщо ви вважали, що карта лише для витрат, то запевнимо в протилежному. З UnexSmart зручно заощаджувати та заробляти собі бонуси.
  5. Разом з новою картою у мобільному банкінгу з’явилася і нова функція – оплата послуг, у тому числі і комунальних. Юнекс Банк продовжив його розвивати та створив ще й функціонал для приватних підприємців. Щоб оцінити працю, обов’язково оновіть додаток Unex Bank.
  6. Юнекс Банк підтримує отриману планку найбільшого кешбеку. Доклали зусиль, щоб кешбек завжди був актуальним та корисними. І, звичайно, повертаємо кешбек реальними грошима, а не бонусами – хочемо бути чесними та відкритими з клієнтами.
  7. І остання з новинок – це очікуваний кредит готівкою. Юнекс Банк хотів назвати його на кшталт «здійснення мрій» чи «відпустка в кишені», але вирішив, що кожен має право на власні бажання і потреби. А завдання банку – це забезпечити вас кредитом до 30 000 грн зі ставкою 0,01% річних. На сьогодні, пропозицією скористалося вже більше 2 сотень нових клієнтів за тиждень.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися