Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 серпня 2020, 19:40

Головне за понеділок: оплата обличчям, підвищення «мінімалки» та скільки коштує літня відпустка в Україні

Група американських сенаторів запропонувала ввести одноразовий податок для мільярдерів. Чим загрожує така ініціатива, розповів директор Центру досліджень постіндустріального суспільства Владислав Іноземцев.

FacePay24: Приватбанк запустив перші в Україні біометричні POS-термінали

Приватбанк запустив перші в Україні біометричні платіжні POS-термінали з технологією FacePay24, яка дозволяє оплачувати покупки обличчям. Про це повідомив керівник напрямку обслуговування торгових підприємств Приватбанку Євген Васильцов.

Літня відпустка в Україні: скільки коштує відпочинок на морі

Період літніх відпусток у розпалі. Через карантинні обмеження чимало любителів морського відпочинку рушають на вітчизняні курорти. «Мінфін» промоніторив сайти olx.ua, airbnb, hotels24.ua та booking.com, аби забронювати житло біля моря на найближчі вихідні. Мета — з’ясувати, у скільки обійдеться морський відпочинок на різні гаманці.

У Нацбанку розповіли, чому підвищення мінімальної зарплати — правильне рішення

Нещодавно Кабінет Міністрів України заявив про підвищення мінімальної заробітної плати з вересня 2020 року до 5 тис. грн, з січня 2021 року – до 6 тис. грн та з липня 2021 року – до 6,5 тис. грн.

Аналітики прогнозують зниження курсу долара. Євро вище 33,20 гривні

Готівкова гривня вже до кінця другого тижня серпня наблизиться до позначки у 27,15 у продажу і 27,40 в покупці. По євро є всі шанси побачити курс вище 33, а на готівковому ринку — вище 33,20. Про це йдеться в коментарі аналітика «Альпарі» Максима Пархоменка.

Консенсус-прогноз. Падіння ВВП складе 6% замість очікуваних у квітні 4,2%

У 2020 році падіння ВВП України складе 6% замість очікуваних у квітні 4,2%. Серед головних припущень — висока ймовірність настання другої хвилі пандемії covid-19 у другому півріччі. Про це йдеться в консенсус-прогнозі Мінекономіки про вплив коронавірусу на економіку й суспільство.

Коментарі - 1

+
0
Pens
Pens
11 серпня 2020, 0:48
#
« FacePay24, которая позволяет оплачивать покупки лицом»
Выражение «торговать... эээ... лицом». получило ещё один смысл.:)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися