Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 серпня 2020, 13:33

Bolt запустив прокат електросамокатів у Києві: ціни, локації

Bolt запустив сервіс прокату електросамокатів в Києві, перші 5 локацій вже працюють в центрі столиці. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Як скористатися

Щоб скористатися сервісом електросамокатів, необхідно оновити додаток Bolt для замовлення таксі до останньої версії.

Після оновлення програми потрібно відсканувати QR-код на самокаті. Оплатити прокат транспортного засобу можна безготівковим способом.

Ціна

Вартість розблокування електросамокату складе 29 грн, а хвилина поїздки ― 4,90 грн. Користувач також зможе орендувати самокат на весь день за спеціальною вигідною ціною ― 600 грн.

Локації

Знайти електросамокат можна буде у центрі Києва: біля станцій метро, парків і найбільш відвідуваних локацій міста. Перші локації з прокатом можна знайти на Поштовій площі, Майдані Незалежності, Бессарабської площі, Золотих воротах і в Маріїнському парку.

Після поїздки самокат можна буде припаркувати у безпечних місцях, які позначені на карті в додатку. Якщо користувач залишить самокат за межами спеціально відведених місць, його оштрафують.

Всі самокати оснащені GPS-навігаторами для отримання даних про місця їх розблокування і паркування. Щоранку співробітники Bolt будуть відвозити самокати у спеціально відведені місця для їх зарядки.

У зв'язку з пандемією всі електросамокати будуть проходити регулярну дезінфекцію. Користувачам нової послуги також рекомендується використовувати санітайзери і одноразові рукавички.

В даний час прокат електросамокатів Bolt доступний в 10 країнах і більш ніж 30 містах Європи.

Коментарі - 2

+
+93
Італій .
Італій .
8 серпня 2020, 16:48
#
Там мой тёзка, по совместительству мэр столицы, возмутился что не занесли, о тоесть что не согласовали с ним запуск этого сервиса. Пообещал повыкидывать все самокаты в Днепр.
+
+26
AleksandrBank
AleksandrBank
8 серпня 2020, 18:39
#
Пусть Ваш тёзка скажет, где выкинет, я заберу :)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися