Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 серпня 2020, 18:19

З бюджету виділять 5,6 мільйона на житло для переселенців

Кабмін виділив 5,6 мільйона гривень на придбання 18 квартир і одного будинку для тимчасового проживання приблизно 55 внутрішньо переміщених осіб. Таке розпорядження ухвалили на засіданні уряду 5 серпня, передає «Урядовий портал».

Кабмін виділив 5,6 мільйона гривень на придбання 18 квартир і одного будинку для тимчасового проживання приблизно 55 внутрішньо переміщених осіб.
Фото: zmina.info

Де куплять квартири

За рахунок коштів субвенції придбають житло в населених пунктах Донецької області: місто Краматорськ — 10 квартир, місто Покровск — 8 квартир і Запорізькій області: місто Приморськ — 1 будинок.

«Всього у 2020 році за рахунок коштів субвенції планується придбати орієнтовно 66 квартир і 9 будинків для тимчасового проживання приблизно 235 внутрішньо переміщених осіб.

Читайте також: Інші потреби: Кабмін урізав виплати на дітей ФОПів на 48 мільйонів

»Законом України про держбюджет за бюджетною програмою «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу в результаті збройного конфлікту на сході України „передбачено видатки бюджету в сумі 20 млн гривень, головним розпорядником яких є Мінреінтеграціі“, — йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося

  • У липні було використано 1,3 млрд гривень бюджетних коштів на придбання товарів і послуг для боротьби з covid-19 в Україні. Про це повідомили в  Міністерстві фінансів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися