Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 липня 2020, 15:24

Ощадбанк запроваджує сервіс зняття готівки на касах торгових мереж

Ощадбанк надає українцям можливість отримувати готівкові кошти з платіжних карток на касах торгово-сервісної мережі. Зняти готівку під час здійснення покупок можуть користувачі карток Mastercard та VISA будь-якого українського банку.

Наразі ця послуга доступна в мережах АЗК WOG, «Аптека низьких цін» та продуктових супермаркетів VARUS. До кінця 2020 року банк планує масштабувати сервіс на інші великі мережі та дрібних торговців, що є особливо актуальним у місцях, де банкомати є малодоступними.

Про бажання отримати готівку під час оплати товарів на касі платіжною карткою потрібно повідомити касира та назвати необхідну суму у гривні. Під час однієї оплати можна зняти не більше 500 грн. Обов'язковою умовою надання послуги є введення PIN-коду на POS-терміналі.

«Запуск послуги зняття готівки на касах торгових мереж важливий як для банків та їх клієнтів, так і для економіки країни з точки зору зростання фінансової інклюзії українців та стимулювання безготівкових розрахунків. Особливо це актуально там, де банкомати малодоступні. Новий сервіс є дуже зручним для клієнтів: не потрібно витрачати час на пошуки банкомата або банківського відділення. Вони спокійно зможуть знімати певну суму готівкових коштів у касах торгово-сервісних підприємств, багато з яких працюють цілодобово», — зазначив Андрій Пишний, голова правління Ощадбанку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися