Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 липня 2020, 17:00

Найнадійніший банк — Райффайзен Банк Аваль, — журнал «Гроші»

Райффайзен Банк Аваль знову очолив рейтинг надійності крупних роздрібних банків.

Черговий рейтинг журналу «Гроші» підготовлено на основі результатів роботи українських банків у січні-квітні 2020 року.

Складаючи рейтинг, експерти журналу враховували такі показники офіційної звітності банків, як обсяг коштів населення у фінустанові, її власний капітал, надійність акціонерів, відсутність проблем зі здійсненням виплат депозитів, розмір ставок за вкладами фізичних осіб на три місяці.

«Гроші» — всеукраїнський журнал про особисті фінанси, видається з 2006 року. Рейтинг надійності банків складається виданням на постійній основі. Райффайзен Банк Аваль неодноразово був лідером цього рейтингу.

Із початку 2020 року Райффайзен Банк Аваль було також названо кращим банком в Україні впливовими міжнародними виданнями Global Finance, EMEA Finance та Euromoney.

В українських рейтингах Райффайзен Банк Аваль очолив рейтинг стабільності українських банків, складений експертами порталу «Мінфін»; рейтинг стійкості українських банків від порталу Mind, рейтинг надійності (привабливості) банківських депозитів рейтингового агентства Standard Rating (Україна), а також став кращим недержавним банком країни у рейтингу «50 провідних банків України-2020» компанії «Фінансовий клуб».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися