Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 липня 2020, 13:28

Шолом для вечірок, фарфорові наперстки і шахи за $50 тисяч: що продавали українці після карантину

Карантин змусив українців задуматися, як позбутися від непотрібних речей і заробити на цьому гроші. Гіперпростір оголошень IZI.ua підготував для «Мінфіну» список найбільш незвичайних предметів, які продавали українці після карантину.

Карантин, сайт оголошень, продати в інтернеті, купити в інтернеті, колекція, позбутися від непотрібних речей
фото: izi.ua

Шолом для напоїв

Максим з Києва продає шолом з двома підставками для напоїв. Примітний він тим, що в кріпленнях каски встановлюються 2 баночки, а до них кріпиться трубочка, яка дає можливість пити без допомоги рук.

«Модне пристосування дозволяє осушити напої під час футбольного матчу, перегляду серіалів або масових гулянь», — запевняє продавець. Всього за 200 грн диво-шолом зробить вас королем вечірки і скрасить перегляд спортивної трансляції.

Подарункові шахи «Буратіно» за $50 тис.

Шахи за мотивами казки «Буратіно» за $50 тис. – відмінний подарунок для тих, у кого все є. Екземпляр ручної роботи виконаний із золота, срібла 960 і 830 проби, а стіл виготовлений із дерева черешні.

Ціна обумовлена унікальністю витвору – шахи були створені спеціально для виставки «Ювелір Експо Україна 2014» і виграли головний приз – Гран Прі «Золоте сузір'я». Незважаючи на майстерно виконану роботу, бажаючих придбати раритет українського ювелірного мистецтва поки немає.

Чеська головоломка «Їжачок в клітці»

Зустрічайте чеську відповідь «Кубику Рубіка» — головоломку «Їжачок в клітці». Прилад складається з кульки з шипами різної довжини, що знаходиться в циліндрі з отворами різних розмірів. Сенс в тому, щоб дістати їжачка з клітки, а потім посадити назад. Їжак пручається, але силу застосовувати не можна! Креативний подарунок для колекціонерів і шанувальників усіляких головоломок. Вартість — 5 600 грн.

Читайте також: Робота в мережі: 7 простих способів підробітку на карантині

Кумган — старовинний глечик 18 століття

Артем продає ісламський глечик ручної роботи 18 століття. Кумган зроблений з міді, а на корпусі збереглися залишки срібного покриття. Такий глечик раніше використовувався для вмивання та миття рук в Азії і на близькому сході, а зараз за 7 550 грн може стати відмінним подарунком для колекціонерів.

Парасолька у вигляді самурайського меча

Парасолька Катана дійсно нагадує самурайський меч, особливо, якщо носити його за спиною. “Такий подарунок не соромно вручити сучасному самураєві. Адже справжні воїни ніколи не намокають і готові зустрітися віч-на-віч зі стихією", — стверджує продавець. За зброю проти негоди автор оголошення просить 515 грн.

Колекція англійських фарфорових наперстків

Продається колекція англійських наперстків з кістяного фарфору. Кожен екземпляр прикрашений малюнком тварини. Для зберігання потрібна спеціальна поличка, яку також можна придбати разом з колекцією.

Колекціонування наперстків було популярним в XIX столітті у Великобританії, але якщо серед ваших знайомих є цінителі англійського вінтажу, то такий подарунок не залишить їх байдужими і в наш час.

Читайте також: Як заробити під час карантину: 6 ідей

Збірник творів М. Ю. Лермонтова — видання 1906 р.

Володимир продає двотомний збірник творів М. Ю. Лермонтова. Особливість пропозиції в тому, що видання 1906 року. Незважаючи на більш ніж столітню історію, книга в хорошому стані і стане відмінним подарунком для колекціонерів і шанувальників знаменитого письменника. Вартість — 3 тис. грн.

Велика кіндер-сюрприз колекція

Якщо ваше дитинство припало на дев'яності роки або в цей час підростали ваші діти, ви напевно пам'ятаєте ажіотаж навколо колекцій кіндер-сюрпризів. Їх збирала не тільки дітвора, а й дорослі. У Олександра понад 135 різних моделей фігурок. Є й повні серії, що особливо цінно для колекціонерів, стверджує автор. Розлучитися з колекцією продавець готовий за 1 100 грн.

Коментарі - 3

+
+23
bonv
bonv
20 липня 2020, 13:38
#
І правильно роблять що позбуваються непотрібних речей..
+
+51
bonv
bonv
20 липня 2020, 14:01
#
Хоча багатьох людей спонукує до цього саме втрата коштів через карантин.
+
0
Кирилл Крафт
Кирилл Крафт
21 серпня 2020, 16:08
#
За карантин мы провели полную ревизию. Как результат, что-то на Виолити ушло, что-то на Охо и Олх. Оказывается у нас довольно просторная квартира, если убрать лишнее
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися