Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 липня 2020, 13:26

Швидкісний Інтернет по акції від провайдера Мережа Ланет в Івано-Франківській області

Через карантин і необхідність працювати та відпочивати вдома про підключення Інтернету задумалися навіть ті, хто раніше прекрасно обходився без нього. Проте вибрати провайдера складно, адже в умовах жорсткої конкуренції всі хочуть якось виділитися та привернути увагу потенційних абонентів – акцій провайдерів домашнього Інтернету чимало. Тому є сенс звертати увагу на компанії, які вже давно заслужили довіру користувачів.

Мережа Ланет: телекомунікаційні послуги по всій Україні

Однією з таких компаній є всеукраїнський провайдер Інтернету Мережа Ланет, який обслуговує підприємства і приватних осіб, пропонуючи їм якісні телекомунікаційні послуги та сервіс на високому рівні. Техпідтримка завжди готова допомогти вирішити проблеми, що виникли у абонента, а монтажники оперативно виїжджають на виклик і якісно роблять свою роботу. У них завжди з собою всі інструменти, які можуть знадобитися в роботі, і засоби особистої гігієни – маски, рукавички тощо.

Тарифи провайдерів Інтернету обумовлюються, в першу чергу, швидкістю та стабільністю сигналу, а також рівнем сервісу. Мережа Ланет у приватному секторі підключає Інтернет за технологією PON – пасивних оптичних мереж. Це економічний і ефективний спосіб забезпечити передачу інформації, створити комунікаційну мережу з високою пропускною здатністю. Деревоподібна структура мережі доступу дозволяє оптимізувати її під постійне зростання числа абонентів і підтримувати високу швидкість Інтернету. Це головне, що зараз цікавить потенційних абонентів, а вже вибрати серед кількох тарифних планів підходящий – нескладно.

Акція MegaLite: швидкісний Інтернет до кінця року

Ну і як же без акцій інтернет-провайдерів, адже саме вони залучають нових користувачів! Наразі в Мережі Ланет діє акція MegaLite. Ті, хто підключаться за акційними умовами, зможуть користуватися Інтернетом на швидкості до 100 Мбіт/с до кінця 2020 року всього за 599 грн!

Акція провайдера розрахована на нових абонентів, що проживають в багатоквартирних будинках. За умовами акції абонент отримує також приймач ONU, заставна вартість якого становить 350 грн. Після закінчення акційного періоду абоненти автоматично переводяться на мінімальний тариф без ТБ, актуальний на той момент.

Акція діє до 24.08.2020 для нових абонентів Мережі Ланет в Івано-Франківській області в таких населених пунктах: Боднарів, Угринів.

Залишайте заявку на сайті або звертайтеся до контакт-центру Мережі Ланет, щоб замовити швидкісний Інтернет PON.

info@lanet.ua

(0342) 506-500

Коментарі - 2

+
+23
ballistic
ballistic
17 липня 2020, 13:37
#
«Акція діє в таких населених пунктах: Боднарів, Угринів»
— тобто акція актуальна лише для якихось ~ 5000 селян, а рекламується на всеукраїнську аудиторію Мінфіна? З гармати по горобцях?!

Цікаво, є тут хтось з Бондаріва чи Уриніва? :)
+
0
lika197
lika197
17 липня 2020, 14:25
#
А кто конечные бенефициары этой компаний, «Юлия Александрова ЛантВойт»? Как можно доверить?

https://static.lanet.ua/docs/contract/naczrada_2019.pdf
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися