Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 липня 2020, 19:17

Навігація і віртуальна реальність. ICU інвестувала в українську компанію Augmented Pixels

Фінансова група ICU продовжує інвестувати в українські стартапи. На цей раз венчурні інвестиції отримала компанія з українським корінням Augmented Pixels, яка займається розробками у сфері навігації, цифрової картографії та віртуальної реальності. Про це повідомили на сайті ICU.

Венчурні інвестиції, інвестувати гроші, українські стартапи, віртуальна реальність, технології навігації, ICU
фото: 24tv.ua

«Augmented Pixels вже має солідний досвід на ринку і перспективний продукт, який вирішує важливу практичну проблему, — це саме те, що ми шукаємо в компаніях», — зазначив керівник ICU Ventures Роман Нікітов.

Про технології Augmented Pixels

Технології Augmented Pixels дозволяють роботам автономно орієнтуватися в просторі в умовах, де неможлива GPS-навігація. Розробки компанії в сфері одночасної локалізації та картографування дозволяють створювати 3D-карту і орієнтуватися у невідомому просторі через смартфон або AR/VR-пристрої.

«Під час пандемії Covid-19 багато компаній звільняють класних програмістів. Ми вирішили більш агресивно розвиватися і розробляти нові продукти, тому залучили додаткове фінансування. Весь процес зайняв менше місяця — я приємно здивований проактивністю команди ICU», — зазначив CEO Augmented Pixels Віталій Гончарук.

Читайте також: Активніше буде розвиватися біотех, штучний інтелект і фінтех

Раніше повідомлялося

Український фонд стартапів профінансує 9 українських стартапів, які представили ідеї своїх проектів на чергових пітчах 23 червня і 3 липня. Загалом їм нададуть $300 тис.

Стартапи на етапі pre-seed отримали гранти $25 тис., на етапі seed — $50 тис. Основні критерії оцінки проектів: команда, ринок, технологія, продукт, стратегія.

Коментарі - 1

+
0
mary27
mary27
16 липня 2020, 20:17
#
Странное чувство, когда о ''виртуальной реальности'' из давно устаревшего ''киберпанка'' конца 1980х говорят в 2020 году.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися