Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 липня 2020, 14:59

Дев'ять українських стартапів отримають держфінансування

Український фонд стартапів забезпечить фінансуванням 9 українських стартапів, які презентували ідеї своїх проектів на чергових пітчах 23 червня та 3 липня. Загалом їм нададуть $300 тисяч. Про це повідомляє сайт Українського фонду стартапів.

Український фонд стартапів, Павло Карташов, українські стартапи, отримати грант, розвиток проекту, гроші на розвиток, грант, стартап, пітч, комісія
фото: delo.ua

Хто отримає $25 тисяч

  • Jooli. Додаток для контент-маркетологів та піар-спеціалістів сфокусований на малих та середніх SaaS компаніях, який економить до 5 годин роботи на тиждень та вдвічі збільшує ефективність комунікацій. Jooli в реальному часі аналізує активність компанії та конкурентів в основних каналах комунікації такого типу бізнесу та стисло повідомляє про вихід новин ринку та конкурентів.
  • Iziviz. Дрон для безпечного, легкого та ефективного візуального інспектування.
  • Elomia. Додаток з віртуальним другом-психологом, що слухає, розуміє та надає психологічну допомогу людям із депресією та тривогою.
  • RunAn. Спортивний трекер, який дозволяє знизити травматичність та підвищити ефективність бігу за рахунок контролю техніки бігу.
  • Bicovery. Моніторинг психічного та фізичного стану біполярної людини в реальному часі та вчасні повідомлення про наближення епізодів за допомогою Machine Learning технологій.
  • Gymcerebrum. Платформа штучного інтелекту з унікальним комп’ютерним зором, яка буде функціонувати на території фітнес-клубу як віртуальний тренер.

Читайте також: Amazon купує стартап з розроблення безпілотних авто за $1,2 мільярда

Хто отримає грант $50 тисяч

  • Neverdark. Камін зі справжнім полум’ям для будь-якої квартири.
  • Ревізіон. Сервіс зворотнього зв'язку та NPS. Платформа дозволяє повертати існуючих та залучати нових клієнтів. Формувати позитивну репутацію бренду завдяки ефективній системі зворотного зв'язку в кожній точці контакту з клієнтом.
  • Upswot. Підвищення ефективності продажів спрямованих на МСБ з безперервним моніторингом та інсайтами з 117 альтернативних джерел даних.

Основні критерії оцінки проектів: команда, ринок, технологія, продукт, стратегія.

Читайте також: Український геймерський стартап DMarket залучив $6,5 мільйона інвестицій

Раніше повідомлялося

Коментарі - 5

+
0
Італій .
Італій .
13 липня 2020, 16:26
#
Гос? Вроде бы это частная контора.
+
+58
Консультант порталу «Мінфін»
Консультант порталу «Мінфін»
13 липня 2020, 17:54
#
Український фонд стартапів (УФС) – це державний фонд, започаткований за ініціативою Кабінету Міністрів України: https://usf.com.ua/.
+
+30
Італій .
Італій .
13 липня 2020, 18:24
#
Тогда не стеснясь громко в голос ржу с гос.финансирования этой идеи: «Neverdark. Камин с настоящим пламенем для любой квартиры.»
+
+30
Andrey M
Andrey M
14 липня 2020, 12:52
#
Таким каміном може стати кожен алкоголік з цигаркою в роті на ліжці:)
+
0
Олександр Грицкевич
Олександр Грицкевич
13 липня 2020, 17:08
#
Elomia. Приложение с виртуальным другом-психологом, который слушает, понимает и оказывает психологическую помощь людям с депрессией и тревогой.

Видимо вдохновились фильмом «100 вещей и ничего лишнего» :)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися