Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 липня 2020, 10:30

Як переказати гроші з Польщі в Україну безпечно і з низькою комісією

Польща залишається однією з найбільш популярних країн для заробітку українців. За даними Головного статистичного управління Польщі (GUS) на початок 2020 року в країні проживало 1,35 млн. українців, які становили понад 60% всіх іноземних громадян. При цьому за перші два місяці пандемії COVID-19 з Польщі в Україну повернулося 160 тис. українців. І навіть цей відтік призвів до того, що польська влада занепокоїлися і запропонували послабити карантинні заходи для приїжджих українців. Поляки побоювалися зриву сезонних сільськогосподарських робіт через нестачу робочої сили.

Але, як ми бачимо, і без цього багато наші співвітчизники живуть і працюють у Польщі постійно. При цьому завжди залишається актуальним питання переказу зароблених грошей в Україну. Не секрет, що трудові мігранти часто користуються послугами своїх знайомих або водіїв автобусів. Але передавати гроші у вигляді готівки дуже ризиковано і до того ж довго.

Розуміючи запити і потреби своїх численних клієнтів та їх близьких, Альфа-Банк Україна постійно покращує свій сервіс міжнародних переказів «Альфа-Перевод»пропонуючи одні з найвигідніших тарифів на цю послугу.

Крім можливостей своєї платформи – на сайті і в мобільному додатку Alfa-Mobile Ukraine, банк пропонує додаткові вигідні умови в партнерстві. Зокрема, з 8 по 20 липня спільно з польським сервісом грошових переказів Spoko банк запустив акцію: при перекладі з Польщі суми до 2000 злотих комісія складе всього 5,99 злотих. Якщо сума перевищує 2000 злотих, діятиме стандартний тариф 2% (min — 7 злотих).

Така інтеграція з сервісом «Альфа-переказ» не тільки забезпечує зарахування грошей протягом декількох секунд, а й можливість отримати гроші на карту будь-якого банку України. Скористатися акційною пропозицією можна на сайті Spoko.

Для цього потрібно зробити кілька простих кроків:

  • пройдіть швидку реєстрацію на сайті сервісу Spoko або у встановленому додатку (поки тільки для ОС Android),
  • вкажіть номер картки відправника, номер картки одержувача в Україні та суму переказу.
  • гроші будуть зараховані на картку одержувача в Україні, а вся процедура займе всього кілька хвилин. Через Spoko ви можете відправити гроші не тільки з Польщі, але і з будь-якої країни Євросоюзу.

Грошовий переказ з сервісом Альфа-Банку можливий не тільки з країн Європи, СНД та інших юрисдикцій в Україну (всього 51 країна) але і з України за кордон. Тарифи на такі перекази були знижені в кінці 2019 року. Тепер комісія становить 2% від суми переказу (min 50 грн). У разі переведення з валютних карт відправник сплачує до 2% (min 2 долари або 2 євро).

Переваги сервісу «Альфа-Переказ»:

  • Низькі комісії при переказі коштів на карти українських банків.
  • Робота з картами VISA і Masterсard від будь-якого українського банку за єдиними тарифами.
  • Сервіс доступний на сайті банку, а також у мобільному додатку Alfa-Mobile Ukraine.

Коментарі - 12

+
0
yurikiev
yurikiev
10 липня 2020, 10:18
#
В Ідеябанк дешевше
+
0
DCLXVI
DCLXVI
10 липня 2020, 10:24
#
Так не Идею же рекламируют.
+
+23
Італій .
Італій .
10 липня 2020, 12:55
#
В Paysend ещё дешевле
+
0
KatyaFiLipchyk
KatyaFiLipchyk
21 вересня 2020, 21:27
#
Мне дешевле делать перевод денег на Украину через приложение Глобал 24, нравиться, что перевод зачисляется на укр. карту как обычное пополнение карты, без каких либо данных.
+
0
bonv
bonv
10 липня 2020, 13:18
#
Не цікаво бо дорого..
+
+16
Італій .
Італій .
10 липня 2020, 14:05
#
Вообще последний год эти сервисы появляются как грибы после дождя. При том что функционально они зачастую ничего нового не несут, наоборот часто оказываются решением работающим через конкретный банк или требующим каких-то специальных движений со стороны отправителя.

И если в случае с банками появление спортбанка и тодобанка это «плюс ещё один счёт» который можно использовать для каких-то операций там где одного счёта не хватает из-за лимитов то для того кому надо - надо не всем но есть прослойка тех кому надо.

То для тех кому просто отправить деньги в Украину появление ещё одного способа переслать с конвертацией по далеко не лучшему курсу - совершенно бесполезное собитые.
+
0
yurikiev
yurikiev
13 липня 2020, 11:23
#
Акционеры Альфабанка — Суркисы?
100% акций у ABH Ukraine Ltd из Кипра, то есть никто ни за что не отвечает
+
0
Італій .
Італій .
13 липня 2020, 13:00
#
Акционеры Альфабанка — Суркисы?

Если на найклейке петушок то водку делают из нефти?

100% акций у ABH Ukraine Ltd из Кипра, то есть никто ни за что не отвечает

Как и за банки Райфайзен-Аваль, Идея-банк, Укрсиббанк, Креди-агриколь, ОТП, ING, Кредобанк, Прокредит и т. д. и т. п.
+
0
yurikiev
yurikiev
14 липня 2020, 18:49
#
Ок, я погуглил. Владеют им российские твари, ничем не хуже Суркисов.
+
0
Італій .
Італій .
14 липня 2020, 20:31
#
Особенно Идеябанком и Креди Агриколь - личные банки Пу.
+
0
yurikiev
yurikiev
15 липня 2020, 10:36
#
«им»- это альфа-банком
+
0
MixailLV
MixailLV
7 вересня 2020, 22:25
#
Вот именно во время карантина, когда попасть в отделение банка было проблематично, я и открыл для себя приложение Global24. Для переводов из Польши в Украину всего-то нужно было зарегистрировать электронный кошелек, через который и выполняются все операции. При чем быстро, анонимно, с небольшой комиссией в 1,5 % и хорошим курсом. Теперь только так и перевожу родным деньги банковские украинские на карты.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися