Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 липня 2020, 8:48

85% прибутку за 10 днів. Криптовалюта Cardano вийшла в топ за ринковою капіталізацією

Ціна криптовалюти Cardano (ADA) зросла з $0,074 до 0,137, більш ніж на 85% всього за 10 днів. Ця криптовалюта обігнала Bitcoin SV і стала шостою найбільшою криптовалютою за ринковою капіталізацією. Про це пише 24 канал з посиланням на Cointelegraph.

Що спричинило зростання

Три фактори, ймовірно, спричинили інтенсивний ріст Cardano протягом останніх 10 днів. Потенційними каталізаторами є нова модернізація Shelley, сприятлива структура ринку та швидке зростання ринку децентралізованих фінансів (DeFi).

Чому модернізація Shelley настільки важлива для Cardano

Cardano відрізняється від відомого всім біткоіна. Cardano не майнять. Оновлення Shelley перетворює Cardano в дійсно децентралізований блокчейн, побудований на консенсусі Proof-of-Stake.

Анонсують подальшу децентралізацію криптовалюти, зазначаючи, що коли модернізація Shelley завершиться, то Cardano буде в 50-100 разів більш децентралізованим, ніж інші блокчейн-мережі.

Cardano перейшла свою багаторічну верхню межу

Майже два роки криптовалюта не могла перейти межу в $0,107. Кожного раз, коли криптовалюта наближалася до цієї ціни, вона різко падала. Востаннє таке було у березні, коли криптовалюта обвалилася на 71%. Тепер їй вдалося подолати цю позначку.

Сприятлива ринкова структура Cardano та відсутність чіткого рівня опору вище $0,17 долара, ймовірно, привернули увагу трейдерів.

Зростання ринку DeFi

Ринок DeFi на Ethereum стрімко росте, перевищивши $2 мільярди загальної вартості. У своєму недавньому твіті засновник Cardano Чарльз Хоскінсон натякнув, що криптовалюта незабаром може стати ключовим гравцем у просторі DeFi.

Блокчейн-мережа Cardano є структурно достатньо ефективною для роботи з масштабними програмами DeFi. Якщо це трапиться, то Cardano знову зросте в найближчій перспективі.

Коментарі - 2

+
0
vit555z
vit555z
9 липня 2020, 10:23
#
По сравнению с депозитом в Приват банке в 8,5% в год - это заметная разница )))
+
+41
barbav
barbav
9 липня 2020, 10:51
#
Очередной шиткоин, тысячи их.
сегодня +85%, завтра -200%
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися