Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 липня 2020, 14:50

Топ-менеджмент Креді Агріколь Банку зустрівся з 12 корпоративними клієнтами в рамках туру по Україні

У червні топ-менеджмент Креді Агріколь Банку здійснив масштабний діловий тур по регіонах України. В рамках туру Голова Правління банку Карлос де Корду зустрівся з 12 корпоративними клієнтами банку ― представниками національного та міжнародного бізнесу з різних секторів економіки: АПК, будівної та харчової промисловості, ІТ тощо.

Голова Правління зустрівся з топ-менеджерами компаній: Кернел, IMC, CRH у Києві, Оліяр, SoftServe, Fujikura, Ензим у Львові, Нібулон, Інагро (Agrofusion) у Миколаєві, UBC у Харкові, Агро-Овен у Дніпрі та Рудь у Житомирі. Карлос де Корду відзначив якість та інноваційність українського бізнесу.

«Ми зустрілися з чудовими компаніями, здебільшого це сімейний бізнес, якому вдалося досягти найвищих стандартів якості та ефективності на міжнародній арені. Вони демонструють вражаючі результати, інвестують у дослідження та розвиток, використовують прогресивні технології та обладнання найвищої якості. Ці компанії цінуються зарубіжними партнерами, вони займають топ-позиції у своїх індустріях, і що найважливіше ― вміють жваво адаптуватися до кризи. Це дійсно вражає!» ― коментує Карлос де Корду, Голова Правління Креді Агріколь Банку.

За чотири тижні топ-менеджери Креді Агріколь Банку відвідали одинадцять міст України і подолали 4500 кілометрів.

«Це були надзвичайно цікаві та корисні поїздки. Такі зустрічі з клієнтами ― справжня цінність для нас. Ми детально вивчаємо специфіку бізнесу, тож можемо запропонувати найбільш ефективні та зважені рішення. Ми, безумовно, продовжимо візити до наших клієнтів вже незабаром», ― розповідає Лариса Бондарєва, заступниця Голови Правління Креді Агріколь Банку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися