Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 липня 2020, 11:02

Чи можливо в Україні отримати європейський кредит?

У країнах Західної Європи позичальники можуть отримати кредит на надзвичайно вигідних умовах. Банки і приватні кредитори країн Європи завжди йдуть назустріч позичальникам, можуть знизити відсоткову ставку, щоб зробити щомісячний платіж більш комфортним, або запропонувати особливі умови повернення коштів.

При зверненні до фінансових установ в Україні, більшість позичальників стикається з нечемністю персоналу, високими відсотковими ставками, нелояльними умовами або ж просто отримують відмову без роз'яснення причини. Ми поцікавилися, хто в Україні може видати гроші на вигідних умовах, що максимально підходять позичальникам.

Кредит від приватної фінансової компанії

Увагу редакції привернула фінансова компанія UniGroup. Вона готова видавати кредит під заставу квартири та іншої нерухомості, а також автомобіля, на вигідних умовах і під низький відсоток. Детальну інформацію можна знайти на сайті  unigroup.kiev.ua, а в даній статті ми робимо короткий огляд кредитора.

Причини, за якими кредит в компанії UniGroup можна вважати європейським:

  • Низька відсоткова ставка. Позика під заставу квартири та іншої нерухомості видається під 1,5% на місяць. Гроші під авто можна взяти під 3,5% на місяць.
  • Будь-який термін кредитування. Мінімальний термін дії кредиту 1 місяць. Якщо ж позичальникам потрібна значна сума на тривалий період, вони можуть отримати позику терміном до 10-и років.
  • Будь-яка сума позики. На відміну від інших кредиторів, кредит в UniGroup можна отримати практично на будь-яку суму. Розмір кредиту обмежений тільки вартістю застави. Позичальникам видають до 80% від вартості квартири або іншої нерухомості.
  • Відсутність комісій і додаткових платежів. Ніяких фіктивних акцій. Позичальники щомісяця виплачують відсотки по кредиту, інших витрат у них немає.

Отримати позику в компанії UniGroup можна під заставу житлової та комерційної нерухомості, яка знаходиться в Києві і області, Дніпрі, Харкові, Львові, Одесі та інших обласних центрах України.

UniGroup видає кредити з мінімальним пакетом документів

Звертаючись до цього кредитора, не потрібно готувати великий пакет документів. При схваленні заявки не відбувається перевірки КІ (кредитної історії) і джерела доходу потенційного позичальника.

Щоб почати співпрацю, фізичній особі необхідно надати:

  1. паспорт;
  2. ІПН;
  3. Документи, що підтверджують право власності на заставу.

Юрособи також можуть отримати позику з мінімальним пакетом документів. Виписки з рахунків і інша фінзвітність не потрібна. При наявності всіх документів, гроші можна отримати готівкою в день подачі заявки.

Звертаємо увагу, що кредит в цій компанії можна взяти навіть під заставу нерухомості з проблемними документами. Якщо у Вас загублені оригінали документів на будинок, квартира перебуває в заставі або інші проблеми, зверніться до співробітників компанії і отримайте вичерпну юридичну консультацію.

Якщо Вам необхідно отримати кредит або залишилися інші питання, зверніться до співробітників UniGroup. Відповідь позичальникам надається протягом 10-и хвилин після звернення в компанію.

Контактна інформація фінансової компанії UniGroup:

Тел.: 067-434-56-46

Тел.: 073-434-56-46

м. Київ, вул.Саксаганського, 15

Соцмережі: youtube, facebook.

Коментарі - 13

+
+15
Andrey M
Andrey M
2 липня 2020, 12:16
#
«Низкая процентная ставка… Деньги под авто можно взять со ставкой 3,5% в месяц.« — ви це називаєте »европейский кредит»?
Навіщо людей за ідіотів тримати? Банки видають готівкові КЕШ кредити дешевше та без застави!

Тот же ОТР надає кредит на купівлю будь-якого б\у авто під 1.7% в місяць, при цьому навіть не беручи його в заставу!
+
+1
KushikO
KushikO
3 липня 2020, 18:29
#
Забавно, прочитала ваш комент и пошла на сайт ОТП смотреть чтоб взять себе кредит. 1,7% в месяц это только ежемесячная комиссия, а еще процентная ставка и разовая комиссия, минимум 44,09%. Так блин, чтоб у них взять надо справку с работы и хорошую историю, чего у меня нет. так что кто еще кого обманывает!
+
0
Andrey M
Andrey M
6 липня 2020, 10:09
#
Ви брехунець.
Оскільки ви продовжили брехати — значить своїм коментарем потрапив точно в ціль:)
На цьому чи наступному тижні зайду як клієнт у цю недолугу компанію (знаходжуся на відстані 15 хв пішки), і дізнаюся про всі «підводні» камні, витребую згідно «Закону про спліт» паспорт кредиту та графік платежів та напишу цілу статтю, про те як в компанії UniGroup дурять оленів і буду вкодній статті про неї викладати посилання на цю статтю.

Щодо ОТР:
Кредит на купівлю авто (навіть можна отримати кредит за відсутності його в Україні — наприклад з аукціонів в США) передбачає разову комісію 1.7% та щомісячній комісії 1.7%, рна відсоткова ставка 0.01%, страхування не обов«язове. Переплата для позичальника за рік складає 22.1%

Ну а тим хто не має офіційного доходу чи має негативну кредитну історію — шлях до пропіарених в даній статті брехунів.
+
+1
KushikO
KushikO
17 липня 2020, 18:04
#
Вам должно быть стыдно обвинять меня во лжи, ведь я оперирую только фактами, которые можно быстро проверить на сайте ОТП!(а ведь именно Вы решили восхвалять этот банк)!

Калькулятор на сайте банка показывает что реальная ставка по кредиту на б/у авто 46,78% при оформлении на 12 месяцев! Выше указано, что разовая комиссия 1,7% и ежемесячная 1,7% и еще дополнительная процентная ставка 0,01%, НО видимо это еще не все, если даже в собственном калькуляторе банк указывает совсем другой размер процетов!

Так кто же из нас после этого лжет:)

И да, интересно узнать чем закончился Ваш визит в вышеописаную компанию UniGroup. Как-то не заметила статьи про то как «дурять оленів». Значит видимо нечего разоблачать… Может Вы просто конкурент UniGroup и пишите про них гадости?? Тогда нет Вам веры.
+
0
Andrey M
Andrey M
20 липня 2020, 9:29
#
Ви знаєте що таке ефективна ставка?
46.78% це ефективна ставка а не переплата по кредиту. Різницю розумієте? В ОТР переплата по кредиту за рік складає 22.112% від суми позики. В UniGroup, за умови що крім щомісячної комісії 3.5% більше нема ніяких затрат — переплата складає 42%.

Дайте відповіть на просту фінансову задачку:
Яка ефективна ставка по кредиту терміном на 12 міс та сумою 100 тис грн, де щомісячна комісія 1%?
Жодних разових комісій та страхування не передбачено.

Чи для вас це занадто складно?:)
+
0
KushikO
KushikO
21 липня 2020, 20:43
#
Не стоит оскорблять мои умственные способности, есть вещи в которых я разбираюсь гораздо лучше Вас. Для меня как для потенциального заемищика не имеет значения как называется процентная ставка, «эффективная » она или нет....Если на сайте указано реальная ставка я ее так и воспринимаю!

Но что важно, мы сравниваем разные кредиты! Я позвонила в ОТП и оказывается у них льготный кредит только на покупку авто!! А не под залог. Этот кредит актуален только когда надо купить авто. Если деньги нужны на другие цели, ставка в ОТП гораздо выше.
В ОТП под залог авто совсем другая процентная ставка, так же как и под залог недвжимости. 

Так зачем Вы людей путаете?
+
0
Andrey M
Andrey M
22 липня 2020, 9:34
#
Що ж вас ображати коли ви в елементарних речай не розумієтесь?
Скажіть яка різниця між «реальною» та «ефективною» ставкою?

Дійсно, якщо кошти потрібні не на купівлю авто, а на інші ціло то інша ставка.
Ставка по продукту залежить від цілі кредитування.
Наприклад на купівлю нерухлмлсті (БЕЗ ЗАСТАВИ НЕРУХОМОСТІ) ставка 0.01% річних та 1.5% щомісячна комісія
Під заставу нерухомості для фіз осіб в ОТР взагалі нема кредитних продуктів!

Якщо кредит на бідь-які цілі на суму від 300 тис грн — то ставка 27% річних + 3% одноразова комісія.
Для ЗКП клієнтів — ставка 18% річних + 0.85% щомісячна комісія.

Як бачите, в дійсно європейському банку всі кредитні продукти дешевші ніж ваші брехливі «європейські» кредити в шарашкіній контрорі:) ) )
+
0
Andrey M
Andrey M
20 липня 2020, 9:31
#
Ще на жаль не було можливості сходити в цю шарашкіну контору. Але після вдпустки обов"язково це зроблю.

А тепер вам для інфо:
Якщо крім «Деньги под авто можно взять со ставкой 3,5% в месяц.» нема жодних додаткових витрат, то ефективна ставка від UniGroup по такому кредиту складає 81.9%!!!!!!!!!!!!!!
Порівняйте з ефективною ставкою того ж ОТР!
+
+30
Irina Irina
Irina Irina
2 липня 2020, 12:24
#
Всем привет! Чистой воды РЕКЛАМА очередного «консультанта-аналитика» - сказочника!!! 1,5%/мес.*12 мес.= 18% годовых под залог недвижимости!!! При ставке НБУ - уже 6%, по-моему!!! А под залог авто - 3,5%*12 мес.  = 42% годовых!!! И, при этом, сам же сказочник пишет, что в Европе - под 3,5% годовых!!! Очень «европейское предложение»!!! Ни стыда, ни совести, ни у компании, ни у этого сказочника!!!
+
0
Ivaniuk89Y
Ivaniuk89Y
20 липня 2020, 14:30
#
Привет. Реклама или нет, но предложение действительно выгодное. Я уже не раз хотел получить кредит в банке. Получал предварительное одобрение, и ставка была не менее 25%. Но в итоге был отказ из-за того, что официальный доход не слишком высокий. А процент по потребительским кредитам просто грабительский! Даже не рассматриваю всерьез в это влазить. Какая бы ни была ставка НБУ, под 6% никто не дает, так что 1,5% в месяц отличное предложение. Еще никто мне не предлагал получить кредит под 18% без подтверждения дохода. В след раз пойду в Юнигруп.

И интересно, где дают кредиты под 3,5% годовых. В статье об этом не нашел ни слова! Где Вы это взяли?
+
0
Andrey M
Andrey M
20 липня 2020, 14:41
#
Специально сегодня зарегестрировались, нашли новость 18 дневной давности и именно к ней написали комментарий?:)

Как примитивно боты работают:) ) )
Какая компания - такие и боты:) ) )
+
0
KushikO
KushikO
21 липня 2020, 20:28
#
Меня другое удивляет, почему Вы уделяете такое внимание статье 18-и дневной давности, что просматриваете все комментарии ежедневно, проверяя каждого кто их оставляет?

Вы все статьи так усердно ежедневно проверяете на наличие новых комментариев в течение 18-и дней?

Может Вы и в самом деле конкурент UniGroup у которого единственная цель - опорочить компанию. Столько негатива на пустом месте не бывает!
+
0
Andrey M
Andrey M
22 липня 2020, 9:23
#
Если бы вы были давно зареестрированы на Минфине, то знали бы что при написании нового комментария к статье, в которой вы писали ранее комментарий или нажали конпку «следить за комментариями» - то у вас бы высвечивалось как непрочтенный комментарий.

Ботов этому не учат?:)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися