Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 липня 2020, 19:00

Головне за середу: нові закони для фінкомпаній, та чи вб'є друга хвиля коронавірусу економіку

Національний банк готує нові закони, які визначатимуть правила діяльності мікрофінансових організацій, кредитних спілок, страхових компаній та інших учасників фінансового ринку. 

Рейтинг найвигідніших кредитів МФО під 0%

«Мінфін» оновив рейтинг мікрофінансових організацій, які готові кредитувати населення під 0%* річних. До нього приєдналися новенькі — Megagroshi, Швидко Займ, Твої Гроші.

Приватбанк знижує ставки за кредитами для бізнесу ще на 1,5%

Приватбанк повідомив про чергове зниження ставок за кредитами для бізнесу та підприємців з 1 липня 2020 року. Про це йдеться у повідомленні банка.

Хто заплатить за зростання мінімалки на 37%

Президент доручив Кабміну за рік підвищити мінімальну зарплату на 37%. Уряд не змусив гаранта довго чекати. Днями прем'єр-міністр озвучив план-графік, згідно з яким з початку 2021 року мінімалка зросте до 6000 тис. грн., а з липня — до 6500 гривень.

Чи вб'є друга хвиля коронавірусу українську економіку (відео)

Ексміністр економіки Тимофій Милованов розповів про можливі шляхи розвитку України після пандемії, а також, як вийти з кризи нашій країні у разі другої хвилі епідемії.

Коли чекати відновлення бізнесу в Україні?

Епідемія COVID-19 завдала серйозного удару по середньому і малому бізнесу багатьох країн. Україна не стала винятком і зафіксувала істотне зниження прибутку в деяких галузях. Розуміючи, як відновити роботу підприємства і уберегти себе від великих збитків, бізнесмен може скласти чіткий план дій і поліпшити поточне матеріальне становище.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися