Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 червня 2020, 19:20

Головне за вівторок: 12-річні євробонди, новий закон для автомобілістів та куди переїхати на ПМП разом з бізнесом

27,1% українців готові переїхати до ЄС або США. Такі результати опитування, проведеного наприкінці квітня Київським міжнародним інститутом соціології.

Що чекає на економіку України, якщо почнеться друга хвиля епідемії, та яким буде курс долара до кінця 2020 року (відео)

Сергій Ніколайчук – глава департаменту макроекономічних досліджень групи ICU розповідає про те, що чекає економіку України, якщо в країні знову введуть карантин. Дає рекомендації, у що вкладати гроші в кризу і прогнозує, який курс долара чекати до кінця року.

ЄС відкриє кордони для окремих категорій українців

Рада Євросоюзу у вівторок ухвалила рішення, яким дозволила країнам-членам з 1 липня відкрити в'їзд для окремих категорій українців. Про це йдеться в рішенні Ради ЄС.

Україна готує 12-річний випуск доларових євробондів. Деталі

Україна планує розмістити новий випуск доларових євробондів з терміном обігу 12 років. Про це повідомило агентству Інтерфакс-Україна джерело в банківських колах.

Судимість та великі штрафи. Що обіцяє новий закон автомобілістам з 1 липня

З 1 липня в Україні серйозно посилять покарання за водіння в нетверезому вигляді — тепер за це передбачена кримінальна відповідальність, а штрафи збільшено в рази.

Payoneer поверне заморожені кошти клієнтам. Обіцяють всі 100%

Компанія Payoneer планує повернути всі фінансові кошти користувачів, не чекаючи результатів розслідування з Wirecard. Про це заявив керівник компанії Payoneer Скотт Галіт.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися