Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 червня 2020, 17:08

Світовий банк надасть країнам $160 мільярдів допомоги на відновлення економіки

Група Світового банку виділить $160 млрд фінансової підтримки країнам для захисту вразливих груп населення, підтримки бізнесу та стимулювання відновлення економіки після коронакризи. Про це повідомляє пресслужба Світового банку.

Група Світового банку виділить $160 млрд фінансової підтримки країнам для захисту вразливих груп населення, підтримки бізнесу та стимулювання відновлення економіки після коронакризи.
Фото: epravda.com.ua

Скільки виділять країнам

«Протягом наступних 15 місяців ми виділимо до $160 млрд фінансової підтримки на надання країнам допомоги у захисті вразливих груп населення, підтримки і стимулювання відновлення економіки, включаючи $50 млрд нових засобів МАР (Міжнародна асоціація розвитку, яка є інститутом Світового банку, — ред.) у формі грантів або пільгових кредитів», — сказано в повідомленні.

Читайте також: Україна підписує договори з МБРР про кредити на $285 мільйонів

Як повідомлялося, група Світового банку є одним з найбільших у світі джерел фінансування і знань для країн, що розвиваються, застосовує широкомасштабні оперативні заходи, щоб допомогти цим країнам ефективніше реагувати на пандемію.

Раніше повідомлялося

  • Україна отримає від Міжнародного банку реконструкції та розвитку $350 мільйонів на підтримку проєкту «Перша позика на політику розвитку в сфері економічного відновлення». Відповідне рішення 26 червня 2020 року ухвалила Рада директорів Світового банку.
  • Раніше повідомлялося, що Міжнародний банк реконструкції і розвитку (МБРР) з групи Світового банку може виділити Україні $500 млн кредитних коштів на підтримку держбюджету в умовах карантину.

Коментарі - 1

+
0
Консультант порталу «Мінфін»
Консультант порталу «Мінфін»
30 червня 2020, 17:16
#
Что ждет экономику Украины при второй волне эпидемии и каким будет курс доллара к концу 2020 года:

https://www.youtube.com/watch?v=gLmAfFXbwUg&feature=youtu.be

Подписывайтесь на youtube-канал «Минфина» и комментируйте видео ;)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися