Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 червня 2020, 19:42

Головне за четвер: іпотека від Приватбанку і чому ВВП України падає більше, ніж у інших країн

Зростання кількості хворих і загроза повторного закриття на карантин нервують людей. Навіть за наявності грошей, вони переглядають звичний перелік витрат відмовляються від великих покупок.

Як купити готель за кордоном за $1 тис і отримувати дохід до 10% річних

Для інвестицій в нерухомість не обов'язково мати великий капітал. Стартувати можна з декількох сотень доларів або євро і вкладатися в нерухомість у будь-якому куточку світу.

Dragon Capital відмовилася від покупки Ідея Банку. Причина — коронавірус

Група компаній Dragon Capital призупинила операцію з придбання 100% акцій Ідея Банку в Getin Holding S. A. (Польща).

Приватбанк запускає програму доступної іпотеки під 9,99% річних

Приватбанк з 1 липня 2020 року відкриває кредитування в рамках державної програми «Доступне житло під 10%». Про це йдеться в повідомленні банку.

Держборг: попит на ОВДП зростає, а вартість залучення зменшується

Активність інвесторів на внутрішньому ринку капіталу відновлюється. У травні 2020 року Міністерство фінансів успішно провів всі чотири заплановані аукціони з розміщення ОВДП, за підсумками яких до держбюджету було залучено 51,6 млрд гривень.

МВФ назвав два чинники, через які економіка України падає більше, ніж у інших країн

Прогноз падіння ВВП України у 2020 році на 8,2% пояснюється слабким запасом накопичень українських домогосподарств і обмеженою фіскальної підтримкою економіки. Про це заявив постійний представник МВФ в Україні Йоста Люнгман.

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
26 червня 2020, 11:41
#
Альфа-Банк Украина помогает компаниям уклонятся от уплаты налогов на сотни миллионов.

Согласно постановлению Шевченковского райсуда Киева от 12.06.2020, в следственном управлении финансовых расследований Офиса крупных налогоплательщиков ГФС находятся материалы уголовного производства
№ 32018100110000224 от 13.12.2018 относительно служебных лиц Альфа-Банка, которые, по версии следствия, действуя по предварительному сговору с другими неустановленными лицами, осуществляющими выплаты (начисления) денежных средств наемным работникам субъектов хозяйствования на карточки для выплат «без содержания, начисления и уплаты соответствующих налогов и сборов, что приводит к уклонению от уплаты налогов в особо крупных размерах предприятиями реального сектора экономики ».

По заключению следствия, должностные лица Альфа-Банка наладили схему, направленную на «пособничество в уклонении от уплаты налогов предприятиями реального сектора экономики, при осуществлении выплаты теневой заработной платы».

Источник: https://antikor.com.ua/articles/390311-sledovateli_gfs_aljfa-bank_ukraina_pomogaet_kompanijam_uklonjatsja_ot_uplaty_nalogov_na_sotni_millionov

P.S. Чем не новость из мира финансов и банков…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися