Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 червня 2020, 13:39

Уніка Україна визнана найкращою за показником балансу роботи і особистого життя

Згідно глобального дослідження бренду роботодавця України у 2020 році Randstad Employer Brand Research, проведеного компанією Ancor Ukraine, Страхова група Уніка Україна визнана лідером в секторі «Банківські та фінансові послуги» за ключовим критерієм «Дотримання балансу роботи і особистого життя». Цей критерій також був відзначений одним з найбільш важливих в опитуванні, проведеному компанією в травні цього року серед своїх співробітників.

«Баланс професійної діяльності та особистого життя, орієнтація на людину, його індивідуальність і потреби − це ключові тренди сучасності. Теза про те, що компанія, бізнес − це, в першу чергу, люди, які його створюють, абсолютно очевидний. В Уніка Україна, ми фокусуємося на тому, щоб дійсно створювати для наших співробітників такі умови роботи, які дозволяють їм розвиватися професійно і приділяти достатньо часу своєму особистому життю, щоб відчувати себе щасливими і задоволеними. Задоволеність усіма сторонами життя дуже важлива. Наш досвід показує, що цей підхід надає дуже позитивний вплив на ефективність роботи компанії і лояльність нашої команди. Важливо відзначити, що і наші внутрішні дослідження залученості співробітників повністю корелюють з результатами Randstad Employer Brand Research − за підсумками нашого опитування в минулому році, показник work & life balance отримав одну з найвищих оцінок наших колег» − коментує Наталія Бондар, директор по роботі з персоналом Страховий компанії Уніка.

За результатами дослідження Randstad Employer Brand Research, в 2019 році Уніка отримала найвищу оцінку у респондентів за критерієм «Цікава робота» серед компаній фінансового сектору. Також, Уніка два роки поспіль залишається в ТОП-10 роботодавців фінансового сектора за критерієм привабливості для здобувачів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися