Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 червня 2020, 19:10

Головне за понеділок: прогноз долара на тиждень і як заробити мільйон до 35 років

Покінчити із залежністю від роботодавця і насолоджуватися безбідним життям на пенсії. Все більше молодих людей обирають такий план свого життя. Та чи можливо це в Україні.

Бій на зустрічних курсах: НБУ, Нафтогаз і нерезиденти б'ються за свою ціну долара

Минулий тиждень не став переломним для гривні, а радше перетворився на «бої місцевого значення» інтересів великих покупців і продавців. За період з 15 по 19 червня долар на міжбанку подешевшав з 26,78/26,81 до 26,715/26,735 гривень, а готівкові котирування його продажу ввечері 19 червня перебували в межах 26,76 — 26,85.

В Україні запустили новий реєстр роздрібних цін на період карантину

Уряд України запустив новий сервіс декларування цін. Реєстр роздрібних цін був запущений на період карантину.

Які компанії активно розвивались, незважаючи на кризу та карантин

Глобальна криза пішла на користь багатьом компаніям, і передусім — гігантам електронної комерції. Їхні акції зростають, випереджаючи інший ринок, і, цілком можливо, продовжать цю тенденцію і після пандемії.

В Україні з 1 липня підвищать прожитковий мінімум. Як зміняться соцвиплати і пенсії

Після підвищення 1 грудня 2019 року прожитковий мінімум з 1 липня 2020 року вкотре підвищиться. У зв'язку з цим збільшиться і сума деяких соціальних виплат.

Як вибрати інтернет-банкінг (відеоінструкція)

Звичка користуватися послугами банків без відвідування відділення не зникне і після карантину. Оплата комуналки, відкриття депозиту, перекази, обмін валюти — все це можна робити в онлайні. «Мінфін» створив каталог інтернет-банкінгів. Що в ньому можна порівняти та чому це зручно, дивіться у відео.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися