Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 червня 2020, 19:10

Головне за середу: депозитний огляд, прибуток держбанків і скільки можна заробити на курортній нерухомості

У червні Нацбанк знизив облікову ставку до найнижчого рівня за всю історію України — 6% річних. Банки миттєво відреагували на рішення регулятора. Депозитний ринок накрила нова хвиля зниження ставок.

Держава, яка скасує податок на доходи, отримає джокер в новій економіці

Коронакриза знову загострила відносини між США і Китаєм. Багато експертів уже попередили, що ескалація напруженості між двома країнами може перекреслити тендітні перспективи на відновлення світової економіки.

У першому кварталі держбанки отримали 11,1 мільярда прибутку

За підсумками I кварталу 2020 року банки державного сектору отримали прибуток у розмірі 11,1 млрд грн (на 37% більше, ніж за відповідний період минулого року (8,1 млрд грн), з нього 94%, або 10,4 млрд грн — прибуток АТ КБ «Приватбанк».

Нацбанк уклав з ЄБРР перший валютний своп

Національний банк уклав з Європейським банком реконструкції та розвитку перший валютний своп для підтримки українського бізнесу.

Ціни на курортну нерухомість в Європі: скільки можна заробити (відео)

Курортна нерухомість представляє інтерес для тих, хто хоче поєднати інвестування особистих коштів з отриманням доходу від його здачі в оренду. Куди вигідно інвестувати, яка вартість нерухомості і отримана сума орендної плати і яку прибутковість можна отримати?

Moody's підвищило рейтинги 6 українських банків

Міжнародне рейтингове агентство Moody's підвищило рейтинги та оцінки шести українських банків, прогноз по рейтингах за депозитами змінений на «стабільний» з «позитивного».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися