Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 червня 2020, 8:11

Відділення банків виходять з карантину. Закриті лише 11% відділень

Якщо на початку травня частка відкритих відділень банків становила 75%, то на сьогодні цей показник збільшився до 89%. Про це повідомили в НБУ.

Якщо на початку травня частка відкритих відділень банків становила 75%, то на сьогодні цей показник збільшився до 89%.
Фото: focus.ua

«Банки разом зі всією країною поступово повертаються до звичного життя: відновлює діяльність банківська інфраструктура, дедалі більше відділень банків починають працювати у штатному режимі, банкомати, доступ до яких був обмежений, зокрема у ТРЦ, знову готові обслуговувати клієнтів», — зазначив регулятор.

До того ж 97% банкоматів працюють безперебійно на видачу готівки. Така частка є звичною для банківського сектору, оскільки до запровадження карантину банки призупиняли роботу деяких банкоматів на технічне обслуговування чи переналаштування систем.

Читайте також: Банки змінили графік роботи й закрили деякі відділення на карантин

Як працюють найбільші мережі банків

У відділеннях банків зберігаються додаткові перерви для дезінфекції та провітрювання приміщень. Деякі банки приймають клієнтів після попереднього запису. Це дає змогу швидко та без черг обслуговувати відвідувачів.

Банківські відділення у регіонах, де показники захворюваності на COVID-19 залишаються високими, продовжують працювати за скороченим графіком.

Порівняти умови депозитів в банках України

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися