Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 червня 2020, 15:37

Нові послаблення карантину з 5 червня. Ресторани й кафе відкриють приміщення

На сьогоднішньому засіданні Кабмін підтримав ініціативу МОЗ щодо пом’якшення частини обмежувальних заходів з 5 червня. Про це повідомив міністр охорони здоров’я країни Максим Степанов.

На сьогоднішньому засіданні Кабмін підтримав ініціативу МОЗ щодо пом’якшення частини обмежувальних заходів з 5 червня.
Фото: mesta.com.ua

Що дозволять з 5 червня

  • заклади громадського харчування зможуть приймати й обслуговувати відвідувачів у приміщеннях за умови дотримання протиепідемічних норм. Серед правил — не більше чотирьох осіб за столом (без урахування дітей до 14 років), відстань в 1,5 метра між столами і забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту. Ще одна умова — заклад має бути оператором ринку харчових продуктів відповідно до законодавства України.
  • дозволять проводити релігійні заходи просто неба за умови дотримання фізичної дистанції між учасниками не менше ніж 1,5 метра та у приміщенні за умови перебування не більше 1 особи на 5 кв. м;
  • особам старше 60 років необов'язково дотримуватись умов самоізоляції;
  • дають дозвіл на проведення акредитації освітніх програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти, у віддаленому (дистанційному режимі).

Раніше повідомлялося

  • Крім того, з 5 червня Кабмін дозволено приймати й відправляти повітряні судна, що виконують внутрішні пасажирські перевезення.

Читайте також: Криклій назвав перші країни, з якими Україна відновить авіасполучення

Коментарі - 2

+
0
Tor222
Tor222
3 червня 2020, 16:09
#
Вчера провели протест работники ресторанов и вот результат, браво!!!
+
0
Італій .
Італій .
4 червня 2020, 8:55
#
Карантин постепенно становится таким каким он должен был быть в марте-апреле.

Но есть одна деталь. У нас сейчас заболевает гораздо больше чем в марте и даже в апреле. Тоесть те дебильные по началу ограничения сейчас всё больше приобретают смысл. А их отменяют.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися