Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 червня 2020, 14:40

ПУМБ впровадив функцію «Єдиного вікна» у Viber для користувачів сервісу «Валютні торги»

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) зробив роботу сервісу «Валютні торги» для корпоративних клієнтів ще зручнішою.

Дія сервісу стала доступною в одному із найпопулярніших мобільних додатків – мессенджері Viber. Завдяки технічним змінам та вдосконаленому інтерфейсу відтепер на один номер мобільного телефону у сервісі можуть бути зареєстровані декілька компаній одночасно, які відображатимуться у чаті в форматі «Єдиного вікна». Натомість раніше приймати участь у торговій сесії для обрання курсу мав змогу лише один суб’єкт господарювання з попередньо зареєстрованим унікальним номером телефону.

Робота сервісу «Валютні торги» у додатку Viber надає клієнтам можливість працювати у більш стабільному каналі комунікацій, на відміну від SMS, забезпечує доступність до каналу як в Україні, так і за її межами (за наявності Інтернету) та дозволяє отримувати інформацію про всі види валюти у сервісі протягом торгової сесії.

Детальніше ознайомитись з роботою сервісу у Viber можна за посиланням.

Нагадаємо, за допомогою сервісу «Валютні торги» від ПУМБ підприємці можуть самостійно обирати та погоджувати кращий курс купівлі-продажу валюти для бізнесу online через смартфон всього у декілька натискань, а новий курс, що пропонується банком, надходитиме клієнту у Viber або SMS щогодини.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися