Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 червня 2020, 12:40

Білл Гейтс розповів про бізнес-книгу, яку радить друзям та колегам

Мільярдер Білл Гейтс порадив книгу The Ride of a Lifetime, автором якої є колишній CEO Disney Роберт Айгер, кільком друзям і колегам, в тому числі гендиректору Microsoft Сатьї Наделлі. Про це він написав у своєму блозі.

За словами Гейтса, Айгер, який очолив Disney в 2005 році і покинув пост в 2020 році, «робить велику роботу, пояснюючи, як це бути генеральним директором». Він «знайомить з роботою великої медіакомпанії та ділиться думками про те, як розвинути сильні сторони бізнесу і зміцнити слабкі сторони».

Мільярдер впевнений, що The Ride of a Lifetime буде корисна і цікава навіть тим, хто далекий від світу бізнесу.

Читайте також: Білл Гейтс розповів, коли закінчиться епідемія коронавірусу

«Я думаю, книга сподобається читачам, незалежно від того, чи шукають вони ідеї для бізнесу або просто хочуть прочитати історію скромного хлопця, який піднявся по службовій драбині, щоб успішно керувати однією з найбільших компаній в світі».

Незважаючи на рекомендації, The Ride of a Lifetime не стала кращою книгою про бізнес для самого Гейтса. Його фаворит — Business Adventures Джона Брукса.

«Кожного разу, коли хтось просить мене порадити одну книгу про бізнес, найчастіше я називаю цю», — зазначає Гейтс. Business Adventures була опублікована в 1969-му році, з тих пір багато чого змінилося, але не основи побудови сильної компанії, впевнений Гейтс.

Читайте також: Білл Гейтс розповів, чому коронавірус навчить світ

У травні Білл Гейтс опублікував добірку з п'яти книг, які радить прочитати цього літа. Він також назвав кілька серіалів та документальних фільмів, які йому сподобалися за останній час.

Коментарі - 1

+
0
Консультант порталу «Мінфін»
Консультант порталу «Мінфін»
3 червня 2020, 11:53
#
Як інвестувати в іноземні компанії: процес, податки, термін інвестування

https://www.youtube.com/watch?v=zwY4nBG_F5Q&feature=youtu.be

Підписуйтесь на youtube-канал «Мінфіну» та коментуйте відео ;)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися