Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 травня 2020, 19:50

Головне за тиждень: чому дорожчає все, крім долара, та що буде з цінами на нерухомість

Для отримання другого і наступних траншів ($5 млрд ) від Міжнародного валютного фонду Україна повинна виконати умови, так звані «структурні маяки» в кількох блоках: енергетичний, банківсько-фінансовий, фіскальний, судовий і антивірусний.

Тотальний карантин боляче вдарив практично по всіх ринках. І ринок нерухомості – не виняток. Чи варто зараз вкладати в зарубіжну нерухомість і на яку дохідність може розраховувати інвестор, в інтерв'ю «Мінфіну» розповів інвестиційний консультант з Фінляндії, що спеціалізується на дохідних об'єктах, Ерік Розенфельд.

Співзасновник monobank Олег Гороховський розповів «Мінфіну» про карантинні зміни, кредитні канікули для позичальників, блокування карток і віддалену ідентифікацію клієнтів.

Піддавшись паніці, власники великих гривневих вкладів під час карантину вимітали гроші з банків. За місяць обсяг таких вкладів зменшився більш ніж на 4,5 млрд грн. А ось великі валютні заначки заможні громадяни із задоволенням віддавали фінустановам.

Закон 1210, транш від МВФ та прогноз курсу: чого очікувати (відео)

Сьогодні в рубриці «Прямо по курсу» експерт Олексій Козирєв розповість, що повинна виконати Україна для отримання другого та наступних траншів у розмірі $5 мільярдів від МВФ.

Єврокомісія схвалила 500 мільйонів євро для України

Європейська комісія від імені ЄС схвалила виплату Україні кредиту у розмірі 500 млн євро в рамках четвертої програми макрофінансової допомоги (МФА).

​Що робити зі зношеними купюрами

Паперові гроші швидко зношуються. Вони мнуться, рвуться, промокають. Кожен стикався з ситуацією, коли продавець в магазині презирливо повертав гроші назад зі словами: «я це не прийму». «Мінфін» розбирався, хто прийме.

Дива кризи. Дорожчає все, крім долара (відео)

За останній рік світова економіка та економіка України перейшли від зростання до уповільнення і опинилися в кризі. На уповільнення зростання наклалися непередбачені події — поширення нового коронавірусу.

У квітні банки заробили дев'ять мільярдів прибутку

У січні-квітні 2020 року чистий прибуток українських банків склав 25,2 млрд грн, що на 39,2% більше ніж роком раніше (18,1 млрд грн).

Коментарі - 1

+
0
UncleTema
UncleTema
30 травня 2020, 14:08
#
Фантастична країна зєлібобія...
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися