Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 травня 2020, 17:12

В Угорщині, Китаї, Японії, Туреччині дистрибуцією тютюнових виробів займається виключно держкомпанія

Акціонерами компаній виступають держустанови: Міністерство фінансів та Тютюнові ради, а за порушення правил, встановлених на ринку передбачено штрафи та тюремні терміни, передає Новое время.

Тютюновий ринок у Китаї контролює корпорація China National Tobacco Corporation, яка була заснована в 1982 році, і управляє більш ніж 100 тютюновими фабриками на території країни. Її акціонером є Міністерство фінансів Китаю, а діяльність контролюється Державною Адміністрацією тютюнової монополії. Тютюнову продукцію продає China National Tobacco Corporation, а отриманий прибуток оподатковується державною Адміністрацією тютюнової монополії.

Тютюнова рада контролює тютюновий ринок в Японії. Рада вирішує, які ціни встановлювати на продукцію, скільки товару необхідно продавати й імпортувати. У складі ради —наукові експерти, представники Міністерства фінансів та члени монополії «Японська тютюнова галузь». Державна корпорація видає ліцензію на вирощування тютюну.

Продажем тютюнових виробів займається державна компанія Tekel у Туреччині. Тільки вона може займатися й імпортом сигарет, які заборонено продавати без штрих-коду держкорпорації. За порушення цих вимог передбачено штраф і тюремний термін до двох років.

Державні компанії займаються продажем тютюнових виробів в Угорщині та Бразилії.

Коментарі - 1

+
0
mary27
mary27
29 травня 2020, 19:40
#
И?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися