Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 травня 2020, 8:49

Компанія Nissan оголосила про масштабну реструктуризацію

Nissan анонсувала низку заходів, які забезпечать компанії стійке зростання і дозволять досягти фінансової стабільності. Чотирирічний план передбачає масштабну оптимізацію бізнесу, скорочення витрат і скорочення модельного ряду. Про це пише Autoconsulting.

Плани компанії

Ключовими ринками збуту стануть Північна Америка, Китай і Японія. Тут компанія виступить в ролі «лідера» для інших учасників альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi.

В країнах Південної Америки, країнах АСЕАН (в асоціацію входять десять країн Південно-Східної Азії) та Європі діяльність буде підтримуватися на належному операційному рівні за рахунок коштів альянсу, тобто там компанія стане «послідовником».

Читайте також: «Листи щастя» водіям почнуть приходити в червні. Як буде працювати система

Зростання продажів забезпечать посилення позицій у ключових сегментах, переважно C і D, а також виведення на ринок електромобілів і спорткарів. Всього в найближчі 18 місяців Nissan планує представити 12 нових моделей.

При цьому в Японії частка електрифікованих машин в загальному обсязі має зрости до 60%, а на світовому ринку до 2023 році Nissan хоче щорічно реалізовувати мільйон електрокарів і гібридів e-POWER.

Крім того, у планах Nissan провести масштабну оптимізацію бізнесу. По-перше, компанія піде з Південної Кореї; по-друге, припинить продавати автомобілі під брендом Datsun. Обсяги глобального виробництва знизяться на 20% (до 5,4 млн автомобілів); завантаження заводів збільшиться до 80%.

Закриються два підприємства: майданчики в Іспанії та Індонезії. Модельний ряд скоротиться з 69 до 55 машин. Постійні витрати в рамках стратегії повинні бути зменшені на 300 мільярдів ієн ($2,8 мільярда).

Кредитні картки для водіїв

Коментарі - 4

+
0
arhimandrit
arhimandrit
29 травня 2020, 9:11
#
Это мировой тренд: все компании, которые планируют существовать следующие 20 лет, придут к оптимизациям/сокращениям.
+
0
bonv
bonv
29 травня 2020, 11:02
#
Криза вносить свої корективи..
+
0
mary27
mary27
29 травня 2020, 13:41
#
Что такое?
''Ниссану'' пришел ''хуавей''?
+
0
bonv
bonv
29 травня 2020, 13:44
#
Оптимізація:)
— Тебя вообще что-нибудь интересует, кроме денег?
— Да.
— Что?
— Где они.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися