Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 травня 2020, 17:52

ДМС відновила оформлення закордонних паспортів у Києві та області

Територіальні підрозділи Державної міграційної служби в Києві та Київській області відновили роботу за звичайним графіком. Про це повідомляє пресслужба ДМС.

Територіальні підрозділи Державної міграційної служби в Києві та Київській області відновили роботу за звичайним графіком.
Фото: radiotrek.rv.ua

Як працюють підрозділи ДМС

З 25 травня Міграційна служба Київської області послабила обмеження, встановлені у зв'язку з введенням карантину в Україні.

Усі територіальні підрозділи Центрального міжрегіонального управління ДМС у Києві та Київській області працюють за звичайним графіком роботи, відновлена робота сервісу «Електронна черга».

У міграційній службі нагадали, що під час відвідування підрозділів ДМС необхідно користуватися захисною маскою, рукавичками та дезінфікувальними засобами і дотримуватися безпечної відстані між людьми.

Читайте також: Паспорт в смартфоні і скільки українців вже користуються ID-картою

Нагадаємо, у зв'язку з введеними в Україні обмеженнями ДМС частково призупинила видачу документів і закордонних паспортів. Також не обслуговували осіб, заздалегідь записаних у електронну чергу.

У міграційній службі раніше зазначали, що особи, які раніше внесли передоплату адміністративних послуг, зможуть скористатися оплаченою квитанцією пізніше — після скасування карантину.

Нагадаємо

  • Раніше Національний банк України запустив безкоштовний мобільний додаток UAPassportReader для зчитування інформації з біометричних документів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися