Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 травня 2020, 16:07

Сервіс таксі Bolt залучив $109 мільйонів інвестицій

Сервіс таксі Bolt залучив близько $109 млн інвестицій від компанії Naya Capital Management у межах нового раунду фінансування. Про це повідомляє TechCrunch.

Сервіс таксі Bolt залучив близько $109 млн інвестицій від компанії Naya Capital Management у межах нового раунду фінансування.
Фото: rus.postimees.ee

Капіталізація компанії

Після раунду оцінка естонської стартапу зросла до $1,9 млрд. Це майже вдвічі більше порівняно з липнем 2019 року, коли оцінка компанії перевищила $1 млрд.

Загальна сума залучених коштів склала 300 млн євро.

Передісторія

Раніше Bolt вже залучав кошти від Naya Capital Management у 2019 році. Отримані гроші естонська компанія витратить на підтримку бізнесу та сервісів компанії в умовах пандемії.

Наголошується, що за останні кілька місяців компанія прискорила відкриття нових послуг, таких як доставка їжі в 12 країнах і запуск нового кур'єрського бізнесу.

Читайте також: Таксисти підвищили ціни після ослаблення карантину. Чим аргументують

За даними видання, у квітні цього року Bolt став одним з найбільших одержувачів держдопомоги від естонського уряду. Отримані від держави кошти стартап направив на утримання 500 працівників в Естонії.

Нагадаємо

  • Сервіс таксі Bolt (екс-Taxify) запустився в 2013 році в Естонії. Компанія працює в 30 країнах світу, зокрема в Україні.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися