Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 травня 2020, 9:56

Ідея Банк запускає Business Card для підприємців

Ідея Банк пропонує фізичним особам-підприємцям оформити Business Card з технологією безконтактних платежів Contactless від Mastercard. Ця бізнес-картка — простий і зручний прямий ключ до рахунку 2600, що дає підприємцю цілодобовий доступ до коштів на рахунку і можливість розраховуватися безпосередньо онлайн і офлайн.

З Business Card від Ідея Банку не доводиться щоразу переказувати кошти із рахунку 2600 на інші картки, щоб користуватися грошима. Картка дає змогу здійснювати операції з безготівкової оплати товарів та послуг, а також отримувати готівку. Зокрема, кошти можуть бути спрямовані на виробничі потреби, потреби господарського характеру, отримання чистого доходу ФОП.

Картка відкривається миттєво і безкоштовно. Діючі клієнти можуть отримати її відразу при зверненні, нові — після відкриття рахунку (теж безкоштовно). Також є можливість оформити іменну картку.

За зняття готівки в банкоматах Ідея Банку в Україні комісія становитиме 0,8% (мінімум 2 грн), в касах інших банків без урахування їх комісій — 1,5% + 5 грн. За один день можна зняти до 50 тис. грн. щоб отримати більш значну суму, потрібно звернутися до відділення банку.

Крім того, підприємець може встановити додаткові ліміти добових транзакцій.

Як і раніше за рахунком, так і після оформлення Business Card підприємці можуть отримувати інформацію про рух коштів по рахунку через онлайн-банкінг iFOBS, тут же доступні основні опції класичного онлайн-банкінгу.

Business Card для підприємців випущена в класі Business на додаток до діючої карті Corporate, яка зручна для компаній-юридичних осіб. Обидві картки мають переваги програми Masterсard Bilshe, які будуть активні після зняття карантинних обмежень.

«Нашу нову Business Card давно чекали наші клієнти, а в сьогоднішніх реаліях це стає ще більш актуальним. Підприємці — рушійна сила в економіках багатьох розвинених країн, і ми в Ідея Банку прагнемо надати їм сервіс такого рівня, щоб вони могли виділяти більше сил і ресурсів для власної справи, а ми запропонуємо їм для цього необхідні і зручні фінансові інструменти», — зазначила Юлія Соколова, директор департаменту по роботі з бізнес-клієнтами Ідея Банку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися