Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 травня 2020, 9:02

Ідея Банк презентує оновлену лінійку дебетних карток Violet, Brown та Brown Travel

Ідея Банк слідує вимогам часу та прагне надавати клієнтам простий зручний та зрозумілий сервіс європейського рівня.

Саме тому банк презентує оновлену лінійку дебетних карток, які отримали покращений функціонал та надають користувачам додаткових зручностей та свобод.

Так, картки Violet продовжують відноситись до класу Mastercard World, а Brown та Brown Travel — Mastercard Platinum, що надає їм додаткових переваг.

Програма Mastercard Concierge рівня Platinum включає цілодобову інформаційну підтримку консьєрж-сервісу, що стане особистим віддаленим помічником у вирішенні майже будь-яких завдань, від найпростіших (виклик таксі, бронювання столиків у ресторані, доставка квітів, бронювання квитків у кіно) до допомоги в складних та критичних ситуаціях (виклик евакуатора, пошук медичних препаратів та ін.). А також — Mastercard Lounge надасть можливість комфортного очікування вильоту літака у бізнес-залах Mastercard Lounge в Борисполі, Харкові та Львові та Fast line в аеропортах Борисполя та Жулян.

Крім того, клієнти матимуть можливість отримати додаткову вигоду та задоволення від спортивного шопінгу: всі картки тепер надають можливість заробляти кеш-бек при оплаті послуг фітнес/спорт/SPA-клубів та в магазинах спорттоварів.

Серед додаткових переваг для ощадливих клієнтів – можливість отримати відсоток на залишок власних коштів – Violet – до 10% річних, Brown та Brown Travel — до 12%, крім того, бонус по депозиту 0,5% -у картках Brown та Brown Travel.

Особливою перевагою є отримання можливості додаткових кредитних ресурсів – вже при оформленні картки клієнт може дати заявку на встановлення кредитного ліміту за картками Brown та Brown Travel

Ну, і якщо клієнтам буде потрібна готівка – передбачено безкоштовне зняття в банкоматах в Україні в межах тарифу по кожній картці (Violet – 5 тис./міс., Brown – 20 тис./міс. та Brown Travel – 30 тис./міс.). А держателі карток Brown та Brown Travel – зможуть отримати готівку в банкоматах світу без комісії.

Які раніше, до всіх карток передбачено можливість безкоштовного випуску однієї додаткової картки, безкоштовний SMS-банкінг, інтернет- та мобільний банкінг.

Всі картки оснащені технологією безконтактної оплати Mastercard, що дає змогу сплачувати за покупки безпечніше та швидше, адже картка залишається в руках, а оплата проходить миттєво, крім того, доступні сервіси Google Pay та Apple Pay за допомогою телефону або смарт-годинника.

Всі картки мають захист 3d-secure — одноразовий простий динамічний секретний код, який генерується системою для кожної операції із використанням платіжної картки на інтернет-сайтах, які підтримують технологію 3d-secure. Код автоматично направляється банкам у SMS -повідомленні на фінансовий номер клієнта (зареєстрований в банку номер телефону).

Всі вигоди оновленої лінійки карток вже відразу доступні новим клієнтам при оформленні. Картки діючих клієнтів – автоматично доповнюються оновленими опціями та для отримання вказаних переваг додаткових дій не потрібно. Всі картки Green підвищуються до рівня Violet автоматично.

Коментарі - 5

+
0
ballistic
ballistic
18 травня 2020, 18:37
#
А чому на офіційному сайті нема даних про нову лінійку карток?
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
18 травня 2020, 19:42
#
Идея Банк представляет обновленную линейку дебетовых карт...
+
0
ballistic
ballistic
18 травня 2020, 20:40
#
Ага, знайшов.
Раніше картка називалась «Card Blanche», на сайті досі не оновили назву, але в деталях вже додали опис:
https://ideabank.ua/uk/payment-cards/platizhni-kartki-card-blanche
+
0
antey718
antey718
19 травня 2020, 11:16
#
Новых преимуществ я не обнаружил, но тарифы по этим картам обновились в худшую сторону, например для Brown — открытие счета стало платным, снятие наличных за границей без комиссии раньше было 3 операции, теперь 1, снятие в банкоматах в Украине раньше было 30000 без комиссии, теперь 20000.
+
+15
ballistic
ballistic
19 травня 2020, 11:21
#
«простий зручний та зрозумілий сервіс європейського рівня» :)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися