Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 травня 2020, 15:50

Кличко попередив про можливість посилення карантину в Києві

Мер Києва Віталій Кличко попередив про можливість посилення карантину в столиці. Це може статися у разі зростання динаміки захворювання. Про це він написав у своєму телеграм-каналі.

Коронавірус шириться

Коронавірус у столиці за добу діагностовано у 66 осіб, серед яких шість медиків. Станом на 11 травня в Києві 1871 підтверджений випадок захворювання на COVID-19.

Читайте також: В МОЗ затвердили рекомендації для бізнесу щодо організації роботи

«Ситуація справді непроста. Особливо – напередодні дня, коли ми збираємося вводити послаблення обмежувальних заходів. І якщо динаміка захворювання так буде рости, будь-які послаблення будуть нелогічними і можуть призвести до інфекційного вибуху. І тоді доведеться вводити більш суворий карантин», – написав Кличко.

Страхування від COVID-19

Нагадаємо

  • Кабінет міністрів дозволив з 11 травня відкрити дитмайданчики, парки і перукарні, а також відновити роботу журналістів на вулицях, в органах держвлади, зйомки кіно, тренування спортсменів та репетиції в театрах і цирках.
  • Карантин, запроваджений в Україні у зв'язку з епідемією коронавірусу, продовжений до 22 травня.

  • У зв'язку з пандемією коронавірусу карантинні заходи на території України діють з 12 березня.

Коментарі - 11

+
+51
lefert01
lefert01
11 травня 2020, 20:40
#
Был сегодня в лесу- не протолкнуться, как будто где-то там подальше, открыли какой-то модный ТЦ. А это всего лишь хорошая погода и люди, которые не хотят сидеть в 4 стенах. В общем- клали они на всё, Виталий.
+
+15
Анна Veritasana
Анна Veritasana
12 травня 2020, 7:21
#
У нас всегда так..Авось,пронесет..Никто не хочет слышать..Докторов нет, лекарств нет, масок нет, в больницах только зеленка..
+
0
Andrey M
Andrey M
12 травня 2020, 9:52
#
Ви мабуть самі поїхали просто подивитися хто порушує карантин?:) ) )
+
0
lefert01
lefert01
13 травня 2020, 15:32
#
Нет, я вообще противник карантина, переболел вирусом ещё в октябре. Болезнь у нас была давно, просто если дохли- всё списывали на пневмонию. Заодно, чтобы понимать масштабы- сравните статистику ВОЗ по смертям от пневмонии с 2014 года по 2019 и всё сразу встанет на свои места, и исчезнет истерика. И да, свежий воздух и солнышко- плюс к иммунитету, а сидение в квартирах и запах потняков- к аутизму и боязни. Смотрите не перепутайте.
+
0
Andrey M
Andrey M
13 травня 2020, 15:54
#
Цікаво, як ви визначили що перехворіли?
Я  в грудні з дружиною та сином дуже сильно захворіли, всі симптоми, в т.ч. важкий кашель, задуха - співпадали з вірусом який сьогодні називають коронавірус. Але я не можу бути впевнений що саме ним перехворів і ігнорувати правила особистої безпеки при карантині. А особливо на фоні того, що за оцінками лікарів лише 6-8% людей що перехворіли набувають імунітету.

Ну і раджу вам, навіть знаходячись вдома, приймати душ, провітрювати квартиру чи домівку, вдягати чисту білизну та носки - дивись і менше будете змушені терпіти «сидение в квартирах и запах потняков»
+
0
lefert01
lefert01
13 травня 2020, 20:14
#
Развёрнутый анализ крови делал и себе и жене, ибо пневмонией переболели оба, и первый раз в жизни, потому немножечко испуга было. Когда сидят дома, то как правило, если заканчиваются продукты или появляется мусор- идут на улицу, именно в этот период чаще всего и заболевают. Т.е. если шанс заболеть что так, что эдак есть, то зачем себя ограничивать и терять иммунитет?
+
0
Andrey M
Andrey M
14 травня 2020, 10:00
#
Повністю ізолюватися і притримуватися правил безпеки вдягаючи маску, проводячи дезінфекції - це трішкі різні речі.
Я, наприклад, щодня крім вихідних їзжу на роботу, тому навіть при бажанні не міг би ізолюватися на всі 100%.
+
0
lefert01
lefert01
14 травня 2020, 11:31
#
Когда я смотрю как люди по незнанию в масках ходят часами, и ловят бактериальный бронхит, когда я вижу их в перчатках и они заболевают дерматитом...понимаю что называется естественным отбором и отсутствием образования =) особенно нравится когда говорят: днк коронавируса меняется :D там вообще овации
+
0
Andrey M
Andrey M
14 травня 2020, 11:42
#
Мене теж дивують люди які самі їдуть в авто, при цьому в масці.
Але коли я заходжу в якесь приміщення де є сторонні (за виключенням колектива на роботі) - то обовязково вдягаю маску.
+
+20
Італій .
Італій .
11 травня 2020, 22:50
#
Виталий наконец-то одел маску. Не прошло и два месяца.

Процент заболевших медиков говорит сам за себя: Украина как государство по прежнеме не готова к эпидемии и не может обеспечить даже медиков, остальные граждане тем более оставлены на произвол судьмы — вертитесь как хотите.
+
0
Анна Veritasana
Анна Veritasana
12 травня 2020, 7:18
#
К чему мы готовы вообще?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися