Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 травня 2020, 20:01

Головне за вівторок: іпотека під час карантину і чи є сенс розміщувати депозит на кілька тижнів

В умовах невизначеності, коли важко прогнозувати власні доходи та видатки, а тим паче – економічну ситуацію в країні, для багатьох вкладників цікавими можуть стати депозити з розміщенням коштів на кілька тижнів або місяців.

Чи зможуть наші заробітчани працювати на Європу з дому

Коронавірус і Great Lockdown прискорили тотальний перегляд наявних технологічних ланцюжків. Світові гіганти шукають нові точки, в яких зможуть «приземлити» свої виробництва. І в цій глобальній перебудові виробничих зв'язків в України є шанс відвоювати місце під сонцем.

ЄСВ і ПДФО потрібно знижувати для всіх платників податків (думка)

Депутати хочуть тимчасово змінити правила оподаткування зарплат на час карантину. Питання зменшення податкового навантаження на фонд оплати праці в Україні обговорюється давно. Але чи будуть ефективними ці заходи? Про це «Мінфіну» розповів голова Асоціації платників податків України Григол Катамадзе.

Майже половину квітневих доходів бюджету склав прибуток Нацбанку. Звіт Мінфіну

У квітні 2020 року до держбюджету надійшло 90,9 мільярда гривень. З них майже половину становила прибуток, яку Національний банк перерахував за підсумками 2019 року. Про це повідомляють у Міністерстві фінансів.

Іпотека під час карантину: чи є шанс знизити ставки до 10% річних — банкіри

Зниження ставок по іпотеці до 10 % річних буде залежати від готовності українців розміщувати свої кошти на банківських депозитах під 5-7% в рік. Процес здешевлення також може прискорити запуск урядових програм з компенсації процентних ставок.

Коментарі - 1

+
0
Консультант порталу «Мінфін»
Консультант порталу «Мінфін»
6 травня 2020, 11:10
#
Внимание! Конкурс!

Подробности в описании к видео и самом ролике:

https://www.youtube.com/watch?v=YE5Pis0lWUI&feature=youtu.be

Подписывайтесь на youtube-канал «Минфина» и оставляйте комментарии с вопросами под видео ;)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися