Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 травня 2020, 10:42

Топ-4 відео квітня на youtube-каналі «Мінфіну»

На нашому каналі в youtube ми розповідаємо про інвестиції, депозити, коментуємо нові закони і прогнозуємо зміни курсу долара.

У квітні ми зняли декілька відео на дуже важливі теми. Якщо ви з якоїсь причини не дивилися їх, зараз найкращий час надолужити згаяне.

І звичайно ж, підпишіться на «Мінфін» у youtube. У травні буде ще більше корисних відео.

Відео №1. Закон про фінмоніторинг — у кого будуть проблеми

Тема важлива буквально для всіх. Ще не всі зміни набули чинності, а навколо закону з'явилося дуже багато неправдивих чуток і страшилок. Тому дуже важливо зрозуміти, кого торкнуться нові правила та чи варто вам переживати.

Відео №2. Чи варто НБУ включати друкарський верстат заради порятунку економіки

Фінансовий аналітик Михайло Демків розповідає про те, як «друкуються гроші» і як інші країни таким способом намагаються врятувати економіку від наслідків карантину. А також про те, чи варто Україні йти цим шляхом.


Відео № 3. США, Європа і Китай рятуватимуть економіку

Пандемія коронавірусу торкнулася практично весь світ. Уряди по-різному намагаються підтримати бізнес та населення грошовими виплатами, кредитними програмами, послабленням податкового тягаря. У відео фінансовий експерт «Мінфіну» Олексій Козирєв розповідає про дії різних країн під час економічного колапсу 2020.


Відео №4. Відкриття ринку землі зрада або перемога

Рішення про відкриття ринку землі — одне з найважливіших в історії України.

Про плюси, мінуси, обмеження, пастки і наслідки цієї найважливішої події розповідає професор, доктор юридичних наук Анатолій Мірошниченко. Дивитися обов'язково, це реально цікаво.

Дивіться «Мінфін» на youtube, залишайте свої коментарі і пишіть, що вам буде цікаво почути в наступних відео. Якщо запропоновану вами тему підтримає максимальна кількість людей, ми знімемо окреме відео.

Коментарі - 1

+
0
nykand
nykand
4 травня 2020, 11:21
#
Доллара по 26,5 и ниже ждать вряд ли,закон о земле ничего хорошего тоже не даст(
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися