Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 квітня 2020, 19:38

Головне за вівторок: нові правила платежів та як світ починає виходити з карантину

З 28 квітня набирають чинності нові вимоги для здійснення платежів відповідно до закону про фінмоніторинг. У ЗМІ з’явилась інформація, що зміни ускладнять переказ грошей та сплату комунальних платежів.

Онлайн ресторани, старе кіно в кінотеатрах і порожня рецепція в готелі

Карантинні заходи змусили бізнес оперативно підлаштовуватись під нову реальність. Замість одягу швацькі фабрики виробляють захисні костюми і маски. Готелі запроваджують дистанційне поселення, ресторани опановують онлайн доставку. «Мінфін» дізнався у представників різних сфер бізнесу, які антикризові рішення вони ухвалюють і як планують змінити роботу після завершення карантину.

Чи варто НБУ друкувати гроші, щоб підтримати економіку в умовах пандемії (відео)

У новому відео на youtube-каналі «Мінфіну» фінансовий аналітик Михайло Демків розповів, як «друкуються» гроші; чому виникла потреба друку грошей саме зараз, та 
чи може Україна так само, як країни-лідери, надрукувати гроші та влити в економіку?

НБУ розповів, як регулюватиме ринок кредитування фінкомпаніями

Нацбанк оприлюднив білу книгу «Майбутнє регулювання ринку кредитування фінансовими компаніями», в яких описує поточний стан фінансових ринків, їх проблеми та заплановані зміни в регулюванні.

Яким буде світ після карантину
Світ поступово починає виходити з карантину. Китай вже щосили розкочегарює економіку. Не дочекавшись повного загасання епідемії, поступово послаблюють обмеження США і Європа. 

План Кличка. Як та коли Київ послаблюватиме карантинні обмеження

Міська влада підготувала план першого етапу послаблення обмежувальних заходів у столиці. Його оприлюднив мер Києва Віталій Кличко під час онлайн прес-конференції.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися