Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 квітня 2020, 17:50

«Мобільні заощадження» Ощаду: клієнти з початку року здійснили понад 1,4 млн операцій

Дедалі більше клієнтів Ощадбанку користуються сервісом «Мобільні заощадження», що доступний усім користувачам Ощад 24/7. Щомісяця відбувається до 500 тисяч операцій на карткових рахунках, а загалом протягом І кварталу 2020 року їх кількість перевищила 1,4 млн на суму понад 5,3 млрд грн.

«Мобільні заощадження» – зручний і простий у користуванні онлайн-сервіс Ощадбанку, альтернатива депозиту під 9% річних на залишок у гривні. Це 100% доступ до ваших поточних рахунків з нарахуванням адекватної ринкової ставки. Клієнт заробляє, маючи повний доступ до своїх рахунків.

Завдяки сервісу можливо:

  • зі свого смартфону або комп’ютера вільно та без обмежень у режимі 24/7 поповнювати або переказувати суми з карткового рахунку на рахунок мобільних заощаджень;
  • щомісячно отримувати відсотки.

При цьому мінімальна сума вкладу відсутня, а строк розміщення коштів не обмежується.

Поповнити чи повернути кошти з рахунку на рахунок дуже просто. Для цього клієнту потрібно зайти в особистий кабінет Ощад 24/7, обрати розділ «Перекази» та поле «Мобільні заощадження» й після цього перерахувати гроші зі свого карткового рахунку на рахунок мобільних заощаджень. У цьому ж розділі можна виконати зворотну операцію і повернути гроші на свій основний рахунок.

Більш детально про «Мобільні заощадження» Ощадбанку – на офіційному сайті або в Контакт-центрі за телефоном 0 800 210-800.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися