Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 квітня 2020, 10:49

Новий сервіс Укргазбанку — доставка банківських карт додому

Державний Укргазбанк запровадив новий сервіс доставки платіжних карток клієнтам додому аби українцям не доводилося під час карантину відвідувати банківські відділення. Про це повідомили у фінустанові.

Банк також значно спростив процедуру замовлення нової картки. Тепер це можна зробити не виходячи з дому, просто відкривши мобільний додаток «Екобанк онлайн» і натиснувши кнопку «Замовити». Далі клієнт обирає тип картки – віртуальна або пластикова, валюту продукту (гривня, долар, євро) та адресу доставки. Все – картка замовлена і вже за кілька днів буде доставлена за зручною для клієнта адресою.

І важливо – доставка буде абсолютно безпечною та безкоштовною. А поки картка буде у дорозі, клієнт вже може користуватися та керувати коштами на ній, а також вільно розраховуватися нею в Apple Pay та Google Pay. Доставку нової картки можна замовити у будь-який куточок України.

«Зараз нам дуже важливо, щоб наші клієнти не мали потреби приходити до відділення банку для отримання нової картки. Бо це додатковий ризик і для клієнтів і для наших співробітників. Тож будемо дуже вдячні, якщо ви залишитеся вдома і користуватиметеся нашими продуктами онлайн. Ми ж потурбувалися про те, щоб їх вибір був достатнім – запустили віртуальну картку, нещодавно продовжили строк дії наших карток ще на 3 місяці, а тепер доставлятимемо нові картки додому. І важливо, що вона буде абсолютно безкоштовною для клієнтів», – зазначив Кирило Шевченко, голова правління Укргазбанку.

У той час, коли через посилення карантинних заходів щодня все більше клієнтів Укргазбанку переходить в онлайн задля безпечного доступу до актуальних для них банківських продуктів, тим не менш є й клієнти, для яких «фізична» платіжна карта залишається чи не головним доступом до їх фінансів у банку.

Та все ж мінімум соціальних контактів зараз – максимально ефективний захід у протидії поширенню вірусу. А дотримання умов карантину – найбільший внесок кожного українця у глобальну боротьбу з пандемією. Головне завдання державного Укргазбанку – максимально дати можливість клієнтам залишатися вдома, але з повним доступом до банківських продуктів та сервісів. Відповідальність кожного та злагоджені дії дозволять повернутися до звичного життя якнайшвидше.

Нагадуємо, що швидке та безпечне обслуговування в Укргазбанку можна отримати дистанційно – у мобільному додатку «Екобанк онлайн», контакт-центрі та Клієнт інтернет-банкінгу для юридичних осіб.

Коментарі - 3

+
0
Captain  Cisco
Captain Cisco
7 квітня 2020, 11:10
#
Молодцы. Хождение в отделения в 21 веке-это анахронизм.
+
0
TAN72
TAN72
7 квітня 2020, 11:50
#
Только не уточнили на какие модели телефона установка приложения особенно для людей старшего возраста у которых ещё кнопочные телефоны.
+
0
kingcity
kingcity
7 квітня 2020, 16:59
#
Звичайно, що на смартфони - це без пояснень зрозуміло. Додаток Екобанк доступний і для IOS і для Android. Які ще пояснення потрібні ?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися