Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 березня 2020, 19:45

Moneyveo придбала для лікарень апарати ШВЛ

Компанія Moneyveo спільно з Українською біржею благодійності придбала для лікарень три апарати штучної вентиляції легенів на суму 2,7 млн грн. Дороге обладнання, яке допомагає рятувати життя найскладніших пацієнтів, у середині квітня з'явиться в Україні. Його розмістять у Київській міській клінічній лікарні №9 та Чернівецькій обласній клінічній лікарні.

«Щойно в Україні оголосили тотальний карантин, ми прийняли рішення максимально проактивно допомагати державі боротися з коронавірусом. Оперативно придбали нові американські апарати ШВЛ експертного класу, які підійдуть для серцево-легеневої реанімації у різних медичних установах», – коментує CEO Moneyveo Альона Андронікова.

На сайті Української біржі благодійності у зв'язку з поширенням COVID-19 з'явилося відразу кілька проєктів зі збору коштів. Адже в ситуації, що склалася, медзакладам багато чого критично не вистачає: від спеціалізованого обладнання до захисних костюмів і респіраторів для медиків. Компанія Moneyveo запропонувала допомогу в реалізації найдорожчого проєкту – апаратів ШВЛ.

«На закупівлю найнеобхіднішого потрібно ще близько 2 млн грн, поки зібрали чверть від потрібних коштів, – розповідає директор УББ Ірина Гуцал. – Будь-яка допомога зараз важлива, і ми пишаємося тим, що український бізнес не залишається осторонь від вирішення актуальних проблем».

Українці і бізнес – усі як можуть – допомагають державі у боротьбі з коронавірусом. У цей тривожний час кожному важливо проявити соціальну і громадянську відповідальність. Компаніям – не тільки взяти на себе матеріальну сторону, але й організувати для своїх співробітників віддалену роботу. Українцям – за можливістю залишатися вдома, щоб мимоволі не заразитися і самим не стати причиною поширення небезпечної хвороби.

Moneyveo намагається оперативно реагувати на те, що відбувається. Після оголошення в країні карантину компанія перевела свій штат у режим віддаленої роботи, а також призупинила прийом клієнтів в офісі. При цьому сервіс moneyveo.ua продовжує обслуговувати користувачів онлайн у цілодобовому режимі та забезпечувати їм фінансову підтримку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися