Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 березня 2020, 16:26

Все, що ви хочете знати про коронавірус, тепер є на «Мінфіні»

На інвестиційно — фінансовому порталі «Мінфін» у розділі «Індекси» з'явилася статистика щодо розповсюдження коронавірусу в Україні та в світі. В цьому розділі ви знайдете найсвіжішу інформацію, всі цифри постійно оновлюються.

Відтепер на «Мінфіні» можна дізнатися, скільки людей захворіло в Україні, які області країни епідемія зачепила найсильніше, скільки зафіксовано смертельних випадків.

Коронавірус в Україні

Статистика зараження коронавірусом по областях України

Також є статистика по всіх країнах, куди дістався COVID-19. В тому числі, дані по країнам, які постраждали від епідемії  найбільше  - Італії, Іспанії, США,Китаю.

Загальна статистика хворих на коронавірус

Коронавірус: статистика по країнам

Смертність від коронавірусу: демографія та ризики

На сторінці зі статистикою також можна знайти інформацію, яка буде корисна для споживачів банківських продуктів. Зокрема, яккарантин відбився на ставках по банківських депозитах.

Що відбувається на кредитному ринку і як змінюються умови по кредитних картах.

Читайте також: 10 фейків про коронавірус: гаряча ванна, укуси комарів та нова вакцина

Коронавірус: шляхи передачі

За даними Міністерства охорони здоров'я, на сьогоднішній день точно відомо, що вірус передається повітряно-крапельним шляхом від людини до людини.

Крапельки великого розміру, які відразу осідають на поверхні, і через ці поверхні, коли людина контактує руками і потім доторкається до слизової, може потрапити в організм людини і інфікувати цю людину.

Коронавірус: симптоми

Європейський центр профілактики та контролю захворювань (European Centre for Disease Prevention and Control) називає такі симптоми, характерні для захворювання китайським коронавірусів:

  • висока температура
  • кашель
  • ускладнене дихання
  • біль у м'язах
  • почуття втоми

Американські і китайські вчені в своєму дослідженні дійшли висновку, що ще двома симптомами можуть бути нудота і діарея. Вони виявляються приблизно у 10% хворих, однак передують іншим симптомам на 1-2 доби.

Китайські вчені і МОЗ також зазначають можливість розвитку кон'юнктивіту. В цілому ж, відзначають дослідники, симптоми схожі на ті, що викликає вірус грипу.

Коментарі - 2

+
+30
SW7
SW7
31 березня 2020, 16:33
#
Спасибо. Обратил внимание на появление этой статистики в Индексах на прошлой неделе.
+
0
Maleficarum
Maleficarum
31 березня 2020, 16:41
#
По  теме  А  то  уже  «вернувшиеся»  смываются  из  обсервации с  «охраняемых  объектов»  Министерство культуры, молодежи и спорта совместно с Гостуризмом разработало несколько вариантов обсервации украинцев, которые возвращаются из-за рубежа. Об этом в Facebook сообщило Управление туризма и промоций Киевской городской государственной администрации.
Так, власти предлагают следующие варианты размещения людей:
стандартное поселение 1-местное;
улучшенное поселение 1-местное;
VIP-размещение 1-местное;
доплата за 1-местное дополнительное место (для семейных пар);
доплата за детей 3- или 4- местное поселение.
Отмечается, что стоимость проживания должна включать трансфер от границы до отеля, обеспечение персонала защитными средствами и проведение дезинфекции во время и после окончания обсервации.
Определены следующие условия поселения:
продолжительность поселения – 14 дней;
ориентировочная стоимость проживания – 3000-3500 грн за 14 суток;
одноместное поселение для тех, кто возвращается индивидуально, и 2-4-местные номера для семейных пар или семей с детьми;
индивидуальный санузел в номере (желательно);
возможность обеспечения питания в ланчбоксах и с одноразовой посудой – доставка в номер (стоимость 3-разового питания от 100 грн для эконом-варианта и возможность выбора нескольких вариантов);
согласие персонала на работу в индивидуальной защите.
Как отмечается, оплата услуг проживания будет осуществляться гражданами Украины (до пересечения границы) через туристических операторов.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися