Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 березня 2020, 13:10

В Україні запрацює експрес-доставка поштою EMS

З 1 квітня 2020 року Укрпошта стане національним оператором зв'язку, який буде надавати послугу прискореної міжнародної поштової доставки EMS (Express Mail Service) в Україні. Про це повідомляє пресслужба компанії.

EMS — сервіс прискореної міжнародної доставки, надається національними почтами-учасниками Всесвітнього Поштового Союзу.

Відправлення EMS Укрпошта буде доставляти тільки авиапутем.

«Сервіс EMS дуже популярний у всьому світі, однак в Україні для більшості клієнтів він був дорогим. Саме тому в рамках реінтеграції послуги у Укрпошту, компанія переглянула і значно знизила діючі тарифи, щоб зробити їх більш доступними для клієнтів.

Тарифи

З 1 квітня послуги EMS для 90% всіх відправлень надаватимуться за новою зниженою ціною:

  • для відправлень вагою до 2 кг користувачі отримають на 40% дешевше доставку, ніж раніше пропонувало Державне підприємство спеціального зв'язку (ДПРС)

  • для відправлень вагою до 10 кг — на 20% нижчу ціну.

З 1 квітня скористатися послугою можна буде майже у 1 тис відділень Укрпошти. А з 1 червня більше 4 тис автоматизованих відділень компанії зможуть приймати EMS відправки на експорт.

Графік роботи під час карантину

  • На час обмежень, викликаних пандемією і масового скасуванням пасажирських авіарейсів, більшість країн світу внесли обмеження на обробку відправлень EMS. Саме тому до кінця дії карантину послуга буде працювати для 57 країн. Для відправки експорту будуть використовуватися вантажні авіаперевезення.

  • Після стабілізації авіасполучення і відновлення повноцінної роботи національних пошт середній загальний термін доставки складе 7-10 днів для ключових країн Європи, Азії та США і сервіс буде доступний для доставки в 195 країн.

До відправлення приймаються документи і товари вагою до 30 кг

Коментарі - 4

+
0
beb
beb
31 березня 2020, 13:40
#
Тобто дпрс драло по завищених цінах за доставку? При тому що сервіс, я б сказав, у них так собі
+
+15
bonv
bonv
31 березня 2020, 14:16
#
І тепер тільки пишуть про зниження тарифів але від якої ціни не зрозуміло..
+
0
Lefert
Lefert
31 березня 2020, 14:01
#
В общем история успеха :D и да, попутно: в Украину EMS посылки, сейчас не доставляют, ибо аэропорты транзитные накрылись медным тазом, например Доха снизила пропускную способность на 90%, и Украину убрала из списка тех, кому они будут отправлять посылки, и сконцентрировались на более интересных и вкусных странах. Так что- пока будет карантин, хоть в лоб хоть по лбу.
PS: попутно, DHL посылки доставляет.
+
+15
bonv
bonv
31 березня 2020, 14:15
#
Для відправлень вагою до 2 кг користувачі отримають на 40% дешевше доставку, ніж раніше пропонувало Державне підприємство спеціального зв'язку (ДПРС)
для відправлень вагою до 10 кг — на 20% нижчу ціну.
З цінами я так розумію ніхто не дружить? Від якої суми знижка аж 20-40%?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися