Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 березня 2020, 18:00

Райффайзен Банк Аваль продовжує кредитувати агробізнес України

Попри невизначеність та погіршення економічної ситуації, Райффайзен Банк Аваль сьогодні не лише надає підтримку своїм клієнтам у сфері середнього й малого бізнесу, які мають проблеми з оплатою кредитів, але й продовжує активно кредитувати бізнес клієнтів.

Райффайзен Банк Аваль залишається найбільшим в Україні кредитором аграрного бізнесу. І навіть у нинішніх складних умовах він продовжує надавати кредити, аби підтримати агарний сектор країни. Лише протягом останніх трьох тижнів банк надав нових кредитів компаніям середнього й малого бізнесу на суму майже 1 млрд. грн.

Фінансування від банку отримують і великі компанії для підтримки операційної діяльності. Менеджери корпоративного бізнесу Райффайзен Банку Аваль залишаються в постійному контакті із представниками великого бізнесу для забезпечення їх необхідною підтримкою на індивідуальних засадах.

Бізнес клієнти та великі корпорації, що працюють в аграрному секторі, є стратегічно важливими для економіки країни з огляду на їхню роль у забезпеченні зайнятості населення, внеску до ВВП та доходів від експорту.

Олександр Писарук, голова правління Райффайзен Банку Аваль наголошує: «Ефективність функціонування економіки передусім залежить від оптимального розвитку малого, середнього та великого бізнесу. У ці непрості часи наш банк робить усе можливе, щоб підтримати український бізнес та знайти ефективні рішення для тих потенційних проблем, із якими вони можуть зіштовхнутися».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися