Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 березня 2020, 19:37

Головне за четвер: «карантинні закони» на практиці, та кому Кабмін дозволив відновити роботу

Кабінет міністрів розширив перелік дозволених під час карантину видів діяльності, прийнявши зміни до постанови №211 «Про протидію поширення на території України коронавірусу СОVID-19».

Як скористатися «карантинними законами»: практичні поради

Прийняті Верховною Радою закони, які запроваджують низку послаблень бізнесу та громадян на період карантину, викликали чимало запитань.

Приватбанк запровадив «кредитні канікули» підприємцям та бізнесу

Приватбанк запровадив «кредитні канікули» для клієнтів малого та середнього бізнесу і підприємців з 1 березня 2020 року до кінця травня. Про це йдеться у повідомленні банку.

За крок від столиці: рейтинг забудовників передмістя Києва

За останні півроку 2019 р в передмісті Києва з’явилося 11 тис. нових квартир. Тамтешні новосели мріють жити в гармонії з природою. Натомість часто отримують комунальний ад і проблеми з тією ж таки екологією.

Чи загрожує Україні дефолт, і що буде, якщо НБУ запустить друкарський верстат (відео)

Сьогодні в рубриці «Прямо по курсу» на нашому youtube-каналі говоримо з експертом Олексієм Козирєвим на такі теми: Із чим пов'язані розмови про дефолт? Чи є такий сценарій розвитку подій? Що означає для України надзвичайна ситуація, яку оголосив КМУ?

Страхові компанії не покриватимуть витрати клієнтам, які захворіли на коронавірус

Клієнти, які підписали договори медичного страхування, починаючи з 11 березня 2020 року, не можуть розраховувати на отримання страхових виплат у разі захворювання на Covid-19. Причина в тому, що ВООЗ надала Covid-19 статусу пандемії.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися