Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 березня 2020, 17:51

Армані викупив перші шпальти 60 газет, щоб подякувати медикам

Відомий дизайнер Джорджіо Армані викупив шпальти 60 популярних італійських газет, щоб опублікувати вдячність медикам, які борються з епідемією коронавірусу в країні. Про це повідомляє видання WWD.

Відомий дизайнер Джорджіо Армані викупив шпальти 60 популярних італійських газет, щоб опублікувати вдячність медикам, які борються з епідемією коронавірусу в країні.
Фото: milanac.ru

Дизайнер написав листа

Армані викупив перші шпальти, зокрема в таких популярних газетах, як La Repubblica, La Stampa і Il Giornale. Він також витратився на спортивні та регіональні видання, щоб охопити максимальну кількість потенційних читачів.

«Зворушливо бачити, як ви займаєтеся своєю роботою з усіма труднощами і великими зусиллями, про яких зараз знає весь світ. І особливо бачити, як ви плачете», — написав Армані.

Читайте також: У принца Чарльза виявили коронавірус

«Кожен співробітник бренду Giorgio Armani стежить за ситуацією і переживає всією душею і серцем за кожного з вас – санітара-носильника, медсестру, сімейного лікаря і всіх фахівців. Пам'ятаєте, я поруч із вами», – додав він.

Як ще допоміг будинок Армані

Дизайнер вже в перші дні поширення вірусу в Ломбардії прийняв рішення провести показ колекції осінь-зима 20/21 без гостей, а потім оперативно перерахував 1,25 мільйона євро на боротьбу з пандемією.

Як поширюється вірус у світі

Читайте також: Карантин в Україні продовжили до 24 квітня. Кабмін запровадив режим надзвичайної ситуації

Коментарі - 8

+
0
StNiko
StNiko
25 березня 2020, 19:09
#
Помните, я рядом с вами», – добавил он.-двуличные твари все эти буржуины
+
+45
Bischof
Bischof
25 березня 2020, 22:01
#
Ну, буржуинов по крайней мере мы уже заслушали. Интересно было бы теперь узнать, как и чем помогли миру недобитые коммуняки)
+
+12
StNiko
StNiko
25 березня 2020, 23:48
#
Не смешите, как раз сейчас они помогают всем, врачи и техника из Китая и Кубы, в отличии от США и прочих капиталистических стран, которые ради своей выгоды готовы уничтожить Иран, и даже свой собственный народ
+
0
Conclusion
Conclusion
26 березня 2020, 8:16
#
Слишком толсто.
+
0
Bischof
Bischof
26 березня 2020, 9:55
#
Это шутка такая насчет Китая? В Китае могут быть траблы с политической и личной свободой, но экономическая свобода там на одном из самых высоких уровней в мире. Государство перераспределяет не более 20% от ВВП, оставляя 80% денег в распоряжение бизнесу (буржуинам), что гораздо больше, чем в Европе, России и даже США, и не имеет ничего общего с плановой экономикой. От коммунистов там одно название партии осталось)
+
0
ViktorFedorovi
ViktorFedorovi
25 березня 2020, 19:43
#
Я б тоже перечислил 1,25 млн если бы у меня они были лишние
+
0
DarkWhite
DarkWhite
26 березня 2020, 0:51
#
Для Армані etc. такі гроші точно не зайві. Мільйонери як ніхто ведуть облік своїм капіталам. Для Армані це насамперед гарний іміджевий крок. І патріотичний. Але враховуючи розмах -- таки іміджевий.
+
0
Soul Goodman
Soul Goodman
25 березня 2020, 23:54
#
Прогрессирующая идиократия и массовый долбо***зм - характерные признаки 2020 года.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися