Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 березня 2020, 12:32

lifecell зробив для своїх абонентів-медиків безкоштовний мобільний зв'язок

lifecell надав безкоштовні хвилини голосового зв'язку і гігабайти трафіку медикам, які є його абонентами. Пакет в 1500 хвилин і 20 ГБ отримали 6000 українських медпрацівників. Про це пише Ліга з посиланням на пресслужбу оператора.

До пропозиції можуть підключитися інші медики-абоненти оператора.

Тарифний план для медиків

Поточний тарифний план при отриманні додаткового пакету не змінюється. Нарахований обсяг послуг буде діяти до 30 квітня 2020. Хвилини для дзвінків діють на всі номери по Україні (міські, мобільні).

Як підключити послугу

Ті медики, які є абонентами lifecell і надають первинну медичну допомогу, але не отримали додатковий пакет послуг, можуть: набрати *440*3# і чекати підтвердження реєстрації запиту або заповнити форму на medic.lifecell.ua.

Пакет послуг буде нараховано через кілька днів після перевірки зареєстрованого номера телефону Національної служби здоров'я України в електронній системі охорони здоров'я.

Також при реєстрації необхідно переконатися, що саме цей номер lifecell вказаний в електронній системі охорони здоров'я. Після перевірки інформації прийде відповідна SMS.

Ситуація в Україні

Станом на 10:00 23 березня в Україні 73 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 летальних, 1 пацієнт одужав і вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 26 нових випадків.

Коментарі - 1

+
+55
bonv
bonv
23 березня 2020, 12:56
#
Респект!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися